Arama sonuçları: *

• Users: baba99
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

65-70 inç TV modellerinden hangisi daha iyi?

Toshiba 70QA5D63DT 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android QLED TV kuponla beraber 25.999 Vestel 65QA9700 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV 23.899 İkisinin arasında kaldım fakat son kararı veremedim sizce hangisini seçmeliyim ve neden?
  2. B

Yardım Fanlar kontrol edilmiyor ve yüksek devirde çalışıyor

Yok hiçbir türlü tepki vermiyor. Biostada uygulamadada sadece sıvı soğutucunun fanlar gözüküyor o da 5300-5400 rpm diğer fanların kontrolude yok. Bağlantısında sıkıntı var sanırım ama düzgün bir kaynak bulamadım. Bakıp gördüğüm kadarıyla sadece anakarta sıvı soğutmadan sadece cpu fan bağlı. Sıvı...
  3. B

Hp Omen 25i Monitör kolu

Evet sonradan fark ettim. Eğer araştıran arkadaşlar bu konuya denk gelirseniz dikkat edin kırmadan çıkarın. Eğer alacak olanınız varsa da almayın başka alternatiflere yönelin ekrandan çok fazla tiz bir ses çıkıyor sonradan gördüğüm kadarı ile kronik bir sorunmuş bilgisayar başındayken bir ses...
  4. B

Biosu güncelledim. Güncelledikten sonra tekrar biosa girip silent moda aldım hızlı moda aldım yok hiçbir tepki vermiyor hep 5400 rpm. 1710867578
  5. B

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Kablosuz kulaklığa geçiş yapmayı düşünüyorum internette incelemelere baktığımda SteelSeries Arctis Nova 4 https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Kablosuz-Multi-Platform-Kulakl%C4%B1k/dp/B0C46Q5XP8 SteelSeries Arctis 7+...
  6. B

3 Gün önce topladığım sistemde sıvı soğutma + kasanın fanları yüksek devirde dönmekte. Biostan hangi moda alırsam alayım en ufak bir değişim olmuyor sıvı soğutma 5400 rpmde dönmeye başlayıp hep aynı devirde devam ediyor. Kasa Rampage Redsky anakart asus prime h610m-r sıvı soğutma XIGMATEK Liquid...
  7. B

Hp Omen 25i Monitör kolu

Merhaba, Dün Hp Omen 25i monitörünü satın aldım bugün F160 monitör koluna takmaya çalıştım fakat bu monitörde vesa delikleri yok? İnternetten baktığımda parça takıp öyle kurulum yapıyorlar türkiyede satışını bulamadım bu sorunu nasıl halledebilirim
Geri