Arama sonuçları: *

• Users: ByPaRaMeDiC
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Eldeki parçaları da kullanarak yeni sistem toplama tavsiyesi

anakart kasa vs önerisi de verir misin
  2. B

Eldeki parçaları da kullanarak yeni sistem toplama tavsiyesi

Merhabalar Hanım için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde fazladan 12600KF işlemci, Team-T Siren 360 Beyaz sıvı soğutma ve 6 tane AsianHorse Mor fan var. Maliyeti düşük tutmak için bunları da kullanarak giriş orta seviye arası bir sistem önerisi yapabilir misiniz? - Mümkün olduğunca küçük...
  3. B

Yardım Yeni SSD Aygıt Yöneticisinde var Disk Yönetiminde YOK

Teşekkürler. BIOS son sürümdeydi zaten aynısını yeniden yükledim düzeldi
  4. B

MSI Z790 Edge Wifi DDR4 https://tr.msi.com/Motherboard/MPG-Z790-EDGE-WIFI-DDR4
  5. B

Hayır yeni olan WD SN770 Sağ taraftaki fotoğrafta ayrılmamış alan olarak gelmesi lazım ama gelmedi sürücü yüklenmemiş gibi
  6. B

Disk görünmediği için ekleyemiyorum ne yapmalıyım
  7. B

Update sonrası anakart CPU ışığı yanıyor görüntü gelmiyor

Hocam dün yeni işlemciyi takmadan önce bios güncellemesi yaptım. yeni işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar açıldı windows güncellemeleri falan yaptım yarım saat kadar oyun oynadım falan sonra bilgisayar dondu. Hiçbir şekilde klavyeden mouse dan girdi almadı. Kasanın güç tuşunu basılı tutunca...
  8. B

Yardım CPU ışığı yanıyor yardım

Beyler işlemciyi takmadan önce bios güncellemesi yaptım. Sonra işlemciyi değiştirdim. Bilgisayar açıldı sıkıntı yoktu. İşlemci değiştikten sonra Windows güncelledim. Güncelleme için birkaç kez açtım kapattım Ardından forza horizon girdim bi baktım beş dakika falan ses gelmeyince kulaklık...
  9. B

Anakart var zaten işlemciyi yeni almıştım. Bi takayım dedim baktım pinler yok kafam karıştı iyice Kesin destekler demi eminiz
  10. B

Arkadaşlar merhaba MSI Z790 EDGE WIFI DDR4 anakart 14700kf yi destekliyor mu ? Sitede yazmıyor ama pek anlamıyorum.
  11. B

Öneri Önerebileceğiniz 27 inç 2k BEYAZ Monitör var mı?

Aktif olarak kullanıyorum görüntü ve performans olarak ben beğendim güzel 274upf ile birlikte kullanıyorum bu daha iyi gibi sanki
  12. B

🔥İndirim AsiaHorse Mor RGB PC Kasa Fanı 120mm 589'TL

h9 kasaya çok iyi görünür gibi geldi
  13. B

🔥İndirim AsiaHorse Mor RGB PC Kasa Fanı 120mm 589'TL

Bu ürün gümrükten geçmiyor diyor müşteri hizmetleri ama bi yanlışlık olmasın
Geri