Arama sonuçları: *

• Users: Zeroberkcan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

laptop fan sesinden kurtulma

bekliyorum o zaman gelmesini
  2. Z

teşekkür ederim bunu sepete eklemiştim zaten büyük ihtimalle bunu alıcam
  3. Z

merhabalar acer nito 5 laptopunu kullanıyorum oyun oynarken normal olarak ısınıyor ve fanlar hızlı dönmeye başlıyor yani çok ses çıkarıyor eğer fanları düşük hıza aldığımda laptop daha çok ısınıyor ve oyun kasıyor kulaklık takan birisi değilim ve fan sesinden rahatsız oluyorum bir soğutucu...
  4. Z

ekran kartım rtx3050 4gb vram ve işlemcim ryzen 5 6600h darboğaz yapıyormu

ekran kartım rtx3050 4gb vram ve işlemcim ryzen 5 6600h darboğaz yapıyormu oyunlarda islemci ve ekran kartı %50 ikiside oluyor darboğazmı yapıyor yani darboğaz yapıyorsa nasıl çözebilirim ramim ddr5 8gb
  5. Z

ekran kartım rtx3050 4gb vram ve işlemcim ryzen 5 6600h darboğaz mı

ekran kartım rtx3050 4gb vram ve işlemcim ryzen 5 6600h darboğaz yapıyormu oyunlarda islemci ve ekran kartı %50 ikiside oluyor darboğazmı yapıyor yani darboğaz yapıyorsa nasıl çözebilirim ramim ddr5 8gb
  6. Z

25K Sistem Tavsiyesi

AMD R5 7500F - RTX3060 12GB - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 7500F - RTX3060 12GB - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu...
  7. Z

2gb ve altı depolama olan offline oyunlar önerir misiniz?

internetsiz biryere gideceğim orada internet çok fazla kullanamicam bundan dolayı 2gb ve altı offline eglenceli veya kasılmalı başından kalkamayacağım oyunlar öneririmisiniz
  8. Z

Merhabalar lenovo ideaped nasıldır

Kasa toplayamam laptop gerekiyor
Geri