Arama sonuçları: *

• Users: Sethneil
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Sethneil

Yardım Logitech G733 Hayal Kırıklığı

Corsair Void Elite önerir misiniz var mıdır kullanan? Yada başka kablosuz kulaklık önerini alabilirim. Biraz araştırdım, G733 88 dB ve 40 mm sürücü çapına sahip. Fujin Pro ise 112 dB ve 50 mm sürücü çapında. Bu iki etken ana kaliteyi belirleyen şeyler sanırım ve G733 her iki anlamda da Fujin...
  2. Sethneil

Sırayla oyun, müzik ve YouTube üzerinde ses testlerinde her iki kulaklık arasında geçiş yaptım sürekli. G733, Fujin Proya göre bass, ses yüksekliği, seslerin tokluğu, tiz sesler konusunda zayıf kalıyor. Uygulama üzerinde manuel ayar da yapmaya çalıştım sonra belki ben bir şeyi eksik yapıyorumdur...
  3. Sethneil

Herkese merhabalar. Bir konuda bilgili arkadaşların fikrini almak istiyorum. Dün kulaklık yükseltmesi yapmak istedim. Mevcut kulaklığım Fujin Pro. Donanım Arşivi YouTubedan görüp almıştım. Bayadır da Logitech G733'e özeniyordum. Herkeste var ve çok şık görünüyor falan. Neyse aldım G733'ü ve...
  4. Sethneil

Xbox ve Microsoft Store Güncelleme Sorunu

Evet cidden daha sonradan kendi kendine düzeldi sorun. Ben de boşu boşuna 10 kere format attım pcye.
  5. Sethneil

Xbox ve Microsoft Store Güncelleme Sorunu

Merhabalar, forumu yıllardır takip ediyorum ama beni üyelik oluşturmaya itecek kadar sinir bozucu bir durumla karşı karşıyayım ve yardımınıza ihtiyacım var. Yakın zamanda yeni bir hazır sistem aldım. Amacım yeni sistemi kendime kurup eski sistemi hemen yanıma kız arkadaşıma kurmaktı. Eski...
Geri