Arama sonuçları: *

• Users: TaHao
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. TaHao

🔥İndirim Nurtopu %80 İndirimle 0.79 Dolar(36tl)

Olum nasıl hollow knight'a benzettin oyunu snmfkslöd
  2. TaHao

AMD Ekran Kart Seçiyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-mercury-radeon-rx-9070-xt-magnetic-air-oc-16gb-rgb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html sadce bu ikisiyse mercury alırdım
  3. TaHao

🔥İndirim Defacto Gri Renk Slim Fit Şort 210 TL (Xs-S-M-2xl)

sanırım kıldan harbi :D 1781209756 ben onunla konyaltı plajına gideyim dedim arkadaşlarla yerin dibine sokmadıkları kaldı eşeklerin :D
  4. TaHao

🔥İndirim Defacto Gri Renk Slim Fit Şort 210 TL (Xs-S-M-2xl)

Ya beyler bu don gibi kısa şortları giyerken rahat ediyonuz mu ben çok kötü hissediyorum
  5. TaHao

Incehesap Karne Kampanyası

bence anlamayan babaları ve çocukları kandırmak için açılmış bir indirim sayfası
  6. TaHao

Incehesap Karne Kampanyası

Olum 🤣🤣
  7. TaHao

OLED Monitör Karşılaştırma

Mat almıyorsun kesinlikle, bu sisteme de 4K 240 hz hoşuna giden bir oled alıyorsun sonra da iyiki almışım diyip keyfine bakıyorsun. Gidip de 2k 500hz monitöre 45 k verme.
  8. TaHao

Raijintek 850w 4080i Taşır mı?

sonuçta gece gündüz tam güç çalışmayacak sistem 850 çok optimal
  9. TaHao

Yardım Yeni Aldıgım OLED Monitör De Çizik

sanki çarpıp hasarlamışsın gibi ama bilemedim çok geçmiş olsun
  10. TaHao

❌İndirim Bitti! Puma Pwr Hybrid 2229 TL (Sadece 42)

Aldım evde spor ve koşu bandı için, koşu bandında giyilir mi fikriniz nedir
  11. TaHao

Motosiklet Kask Tavsiyesi

Balaklava baya rahatlatır kask takışını kulaklarını falan. Kask zaten bir miktar sıkmak zorunda ve gittikçe gevşer bence sorun yok senin anlattığına göre.
  12. TaHao

🔥İndirim Orret Home 2000 Lümen Şarjlı El Feneri 300 TL

bilmiyorum arkadaştan aldım L masa
  13. TaHao

Motor Muayenesi Kırık Manet Sorunu

muayene yapana bağlı totosuyla bakan da var, orijinal parçaya bu orijinal değil diyen de var 1781031691 bu arada muayene giderken polis molis çevirir anında söyle muayeneye gidiyom diye plakanı taramasınlar cezayı yersin benim başıma geldi
  14. TaHao

Anakart İade Süreci Nasıl Olmalı?

satıcı amazon muydu ? her üründe 30 gün süre yok 14 günü geçtikten sonra iade istemişsin var mıydı 30 gün ibaresi ?
  15. TaHao

Anakart İade Süreci Nasıl Olmalı?

amazon depodan mı aldın
  16. TaHao

Mezun olunca alırsın dert etme :)
  17. TaHao

Lemurun fenerler ayrı bir dünya valla.. Ben de meraklıyım da param yok :D
  18. TaHao

Raijintek 850w 4080i Taşır mı?

Arkadaş açıklamış her şeyi durum aynen böyle. Ben 9070xt nitro ve 9700x'te sorunsuz kullanıyorum ve memnunum. Enermax diyorlar tierini bilmiyorum o da alınabilir. 8 ay önce bu ikisi arasında kalmıştım, teknobiyotiğin satış sonrası desteğini çok beğendiğim için raijinteki tercih etmiştim.
  19. TaHao

Şehir İçi Bisiklet Tavsiyesi

o zaman mtb'ye sakın bulaşma, hibrit bisikletler senin kullanımına daha uygun o tarz bir şeyler bak. gravel de sevmezsin sanırım. Elektrik kiti konusunda aldığın kitin akımını düşürdüğünde menzili korkunç uzuyor hem tatlı tatlı destek oluyor hem de 200-300 km menzili aşıyor. Ama senin yerinde...
Geri