Arama sonuçları: *

• Users: TaHao
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. TaHao

TABLET OLED mi İPS mi

Üstte arkadaş samsung mat oled monitörlerin ne kadar kötü olduğundan pay biçip mat ekran tablet de alınmaz demiş ben de kullanıcı deneyiminde fark olduğu için mat ekran tablet alınabilir dedim ama monitör kısmına katılıyorum mat oled monitör alınmaz kesinlikle. Model olarak piyasadan uzak kaldım...
  2. TaHao

TABLET OLED mi İPS mi

Aynı şey değil, tablette paperlike ekranlar monitörlere göre 2 kat daha avantajlı, ekran parmak izi tutmuyor, dış ortam ışığından etkilenmiyor, kalem hissiyatı da çok iyi. Samsung oled alınmaz ama bu tabletler alınır
  3. TaHao

Üniversite için laptop önerisi.

taşıyacaksan macbook alman gerek diğerleri tırt hiç yorma kendini araştırarak
  4. TaHao

Steam hesabım çalındı yardıma ihtiyacım var.

Beyler daha dün 100 dolarlık skin düştü bunu çalabiliyorlar mı şimdi nasıl koruruz ?
  5. TaHao

Kasama bu model kule tipi sogutucu uyumlu mu??

o nadir oluyor ramlerin fazla yüksek olması lazım. olsa bile çözümü çok kolay bir fanı biraz yukarıya takıyorsun oluyor bitiyor. tek kule tek fan bence alma ben de kullandım onları genelde yeterli performansı vermiyorlar ve görsel olarak çok zayıf duruyorlar. bendeki böyle peerless assassin 120...
  6. TaHao

çift kule çift fan alman daha iyi evet, bir kere alacağım diyorsan mümkün olan en büyük metal hacmine sahip soğutucuları al peerless assassin 120 gibi. Çift kule çift fan alırsan işlemcini biraz sıcak kullanmaya razıysan, gerçek anlamda hiçbir ses duymadan bilgisayarını kullanabilirsin ben öyle...
  7. TaHao

Akıllı saat neye göre seçilmeli?

Bence akıllı saat alacaksan ne için alacağına göre seçmen gerek. Gösteriş mi telefonla görüşme mi spor takibi mi kilo vermek mi vs vs hepsinin belirli sivrilen yönleri var. 24 saat mi takacaksın sadece dışarıda mı takacaksın vs bunlar hep alma amacına göre değişiyor, mesela ben pek çok saat...
  8. TaHao

sana katılıyorum
  9. TaHao

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

her hafta şok olarak izliyorum ben de 600 lira farkla 9 taksit almak varken nasıl peşin bu paraya alıyorlar aklım almıyor, zaten enflasyondan 13.500 tl ye geliyor taksitle
  10. TaHao

CS2 dikey eşitleme açmadığım zaman microstutter var

ilk defa duydum haklısın olabilir. benim ddr5 ramlerin timingleri falan kendim girince %1 %0.1 fpsler acayip yükselmişti kararlılık korkunç artmıştı ,acaba ddr4'te böyle bir şey var mı hiç baktın mı
  11. TaHao

herkes anlamıyor veya emin olmak istiyor 1777057098 kasana uyumlu 160mm'e kadar. İşlemcine de fazlasıyla yeter
  12. TaHao

CS2 dikey eşitleme açmadığım zaman microstutter var

neden dikey eşitlemeyi kullanmıyorsun ki ?
  13. TaHao

2.5 Bin TL Klavye Tavsiyesi

aula f75 baya iyi klavye parasına göre, tek eksisi tuşlar karanlıkta görülmüyor ki büyük bir eksi bana kalırsa. monitör lamban varsa çok da önemli değil gerçi
  14. TaHao

🔥İndirim Vatan bilgisayar anakart indirimleri

ben indirim göremedim açıkçası
  15. TaHao

Hangi RX 9070 XT Modeli Alınmalı

nasıl kalmadı 7-8 cm yer olması lazım altta gpu tutucun çok mu kalın
  16. TaHao

Hangi RX 9070 XT Modeli Alınmalı

Beyaz sisteme nitro da çok güzel gidiyor ve kablosuz tasarım beyazlarda bence daha çok öne çıkıyor, tamamen beyaz olması zorunlu değilse ilk tercih olmalı bence
  17. TaHao

/OLED/ Monitör Tavsiyesi?

Ben fo32u2 kullanıyorum bana kalırsa kusursuz cihaz. Hoparlörleri çöp ama bir de freeync stabil değil. Gerçi tüm oledlerde böyle sanırım
  18. TaHao

40 Bin TL Sistem Kuruyorum Yorumlarınızı Bekliyorum

ek bütçen var mı mesela en fazla 4 k daha koyabilirim gibi
  19. TaHao

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Ön İzlenim

hepsini anakarta bağladım hocam, msi b650 tomahawk anakart çok fazla fan header var. 2'şer 2'şer pwm pst olarak bağladım evet arctic gibi, zaten 5 tane ek fanım arctic. 8 tane fan girişi varmış hepsine 4er tane bağlayabiliyorsun anakartta
  20. TaHao

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Ön İzlenim

Benim sistem 9700x, 9070xt nitro şeklinde. Fanların ayarını iyi yaparsan günlük kullanımda direk hiç ses çıkarmıyorlar. Oyunlarda da minik bir fısıltı gibi ses geliyor, AAA oyunlarda da hafif bir uğultu gibi. Tabi benim sistemde 12 fan + 3 gpu fanı var o sebeple çok ince ayar yapabiliyorum her...
Geri