Arama sonuçları: *

• Users: PLuToNiuM
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. PLuToNiuM

Laptop için stand önerisi

Yokmu arkadaşlar victus 16 inc için önerebileceğiniz, kullanıp memnun kaldığınız bir stand? fansız.
  2. PLuToNiuM

24.5 inc 100hz - 1ms- MSI Pro MP251- monitor alınır mı??

Merhaba arkadaşlar, 24.5 inc 100hz - 1ms- hoporleri var. MSI Pro MP251- monitor alınır mı? acaba? Sipariş verdim ama pişman olurmuyum olmazmıyım içimde bir uhte kaldı. ? normal ev kullanımı için, arada bir kod yazıyorum, film izliyorum , oyun nadir... uzmanlar bir değerlendirirse sevinirim...
  3. PLuToNiuM

Öneri HDMI mı yoksa VGA mı

HDMI seside iletir. ama HDM kablosunu gidip ucuzundan alırsan, kötü goruntu elde edersin. hdm 2.0 264 tl falandı geçen baktım. VGA eski pclerdeki standart düzen. vga tak kullan. yüksek fps liyse monitorun(75hz üstü) hdm kablo kullanman faydana olur.
  4. PLuToNiuM

Acer KA240YHBMIX alınır mı?

Aynı ürün benimde gözüme takıldı. Hoporleride varmış. ama öne arkaya eğim almıyor sanırım. alınır mı? bu ürün. ? 1702289878 Bütçe 3500 TL.
  5. PLuToNiuM

Youtube Youtube Araçları - Süper! Kanalın Para Kazanmasını Kontrol Et

Merhaba arkadaşlar, youtubede lazım olan bazı şeyleri boş zamanımda php ile kodlayarak bir tools oluşturdum. Birçok kişinin işlerini kolaylaştırabilir, veya ihtiyaç doğrultusunda kullanabilirsiniz. 1- Youtube Banner Cover Download YouTube Profil Resmi, Kanal Banneri ve Video Thumbnail...
  6. PLuToNiuM

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Bu ürünü alayım dedim ama fiyatı 4500 tl ye çıkmış. satıcı kimse telini bırakabilirmi. banka havale ile alalım bari? 1701703563 merhaba ben alayım iletişim verebilirmisin.
Geri