Arama sonuçları: *

• Users: Lorx61
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Lorx61

Öneri 150 Bin TL Öğrenci İçin Araba

saol tavsiye için
  2. Lorx61

tamamdır hocam eyvallah.
  3. Lorx61

sizde mantıklı konuşuyorunuz ama altın d yükseldiğinde keşke herşeyin fiyatı eskisi gibi kalsa :)
  4. Lorx61

motor düşünmüyorum şuanlık ya 150 ye alabildiğimin en iyisini alırım yada az biriktirir başka bişey bakarım benim anlamadığım insanlar 100 120 ye tofaş alıp yağ koyup yoluna bakıyor ben araba alaağım zaman böyle oluyor :D
  5. Lorx61

motor en son alacağım taşıt olur
  6. Lorx61

bende size hak veriyorum insan niyetine koymuyorlar kaç tane kurye arkadaşım telef oldu trafikte anlık sinirli ne yapacakları belli olmuyor adam 4 teker bir anda zoruna gider basar üstünden geçer
  7. Lorx61

yazdıklarınız moralimi düzeltti favoriti düşünebilirim peki bir şey daha soracağım pejo 106 bulsam o fiyat bantlarında temizini kovalasam
  8. Lorx61

favoritte iyi araba tek isteğim olabildiğince masraf çıkarmasın elbet her araba çıkarır ama çıkaracağı masraf olabildiğince az olsun 1788162057 arabaya ayırdığım 150 civarı kenarda da illaki olur.
  9. Lorx61

vegaları gördüm duruşu vs güzel
  10. Lorx61

hadi 200 olsun hocam ne önerirsiniz 200 e
  11. Lorx61

hiç mi imkanı yok diyorsunuz
  12. Lorx61

hocam bakımlarını iyi yapsam yağını vs o tarz şeylerini sürekli gerekli bakımlarını yapsam bazen uzun yola da gidebilirim hangisini önerirsiniz 1788161012 haklısınız hocam
  13. Lorx61

Hocam yani benim baktığım ve araştırdığım dış kozmetiği iyi olmasada motoru yürüyeni sağlam TOFAŞlar bulunuyor 130-150 arası reno 9 var ki zaten sağlam araba kendisi yılların göz bebeği deniliyor onun haricinde uno gibi araçlar vs hiç mi biri idare etmez 1788160287 Niye hocam herşeyi mükemmel...
  14. Lorx61

Hocam illaki vardır ya başka şahire de gidip teslim alabilirim herkesin bütçesi 1-2 milyon değil
  15. Lorx61

İstanbul trafiğinde sıkıntı ya biri gelip çarpacak sakat kalıcam sonra ele ayağa bakamam
  16. Lorx61

Arkadaşlar 150k Max bütçem var ayağımı yerden kessin misali arabam olsun yeter yani demek istediğim en masrafsız sorun çıkartmayacak arabaları önerir misiniz
  17. Lorx61

Çözüldü✓ Iki Farklı Rami Nasıl Aynı MHZ Kullanabilirim

Sorunu çözdüm hocam oc yaparak saolun
  18. Lorx61

işte sorun orda hocam xmp de yok gözükmüyor bios da nedense
  19. Lorx61

yani ne yapmamı öneriyorsunuz ne yapabilirim bios da expo ayarıda gözükmüyor
  20. Lorx61

ha bu arada kusura bakmayın geç gördüm expoyu bios da göremedim baya aramadım ama yok
Geri