Arama sonuçları: *

• Users: OSCasper
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Yeni pc acil yardım no bootable device

Eski pc den win11 indiriyorum direk onu kursam sorun kalmaz değil mi 1702111397 Eski pc den win11 indiriyorum direk onu kursam sorun kalmaz değil mi
  2. O

Yeni pc acil yardım no bootable device

Arkadaşlar acer nitro 16 şimdi elime ulaştı. Freedos olarak geldi pc yi başlatıyorum direk ekranda no bootable device çıkıyor sebebi nedir ne yapmam gerekli direk win11 kurulum yapayım mı usb den bilgisi olan
  3. O

Nitro mu victus mu excalibur mu 4060 olarak

Isınınca da o aradaki yüzdelik kısım kapanır zaten diye düşünüyorum
  4. O

İçimi rahatlatan cevaplar 👍
  5. O

Güç konusunda ryzen zayıf değil mi intele göre nitro da zaten sıvı soğutma var normal ısınmaması
  6. O

Şu ryzen işlemci kafamı çok kurcalıyor tek sıkıntım o vatan ve teknosa müşteri danışmanlarına da danıştım net bi sey diyemiyorlar işlemci konusunda
  7. O

Benim de gönlüm ondan yana ama forumlarda panellerle ilgili söylentiler var tereddütteyim o kadar para verip sıkıntı çekmek istemiyorum 1701850836...
  8. O

40 reis max 42 1701850461 40 reis max 42
  9. O

Arkadaşlar Nitro mu victus mu excalibur mu 4060 ekran kartı olarak almayı düşünüyorum. Üçü arasında kararsızım heryerde farklı yazıyor. Kullanıcı yorumu olan bilgisi olan dsstek atabilir mi
  10. O

Max 40000 gaming laptop

Bu ryzen almak mantıklı mı intel daha iyi değil mi
  11. O

Max 40000 gaming laptop

Ram ve SSD garanti kapsamında değişiyor mu
  12. O

Max 40000 gaming laptop

Bi sıkıntın var mı oyunlar kasma donma ısınma gibi memnun musun.
  13. O

Max 40000 gaming laptop

Bütçem max 40000. Sadece oyun oynamak için beni bunaltmayacak dilediğim gibi oyun oynayacak laptop önerisi var mı arkadaşlar. 32 ram 1 trb SSD 4060 ekran kartı bu bantlarda var. Ama hangi marka model daha iyidir soğutma vs. Hiç anlamam
Geri