Arama sonuçları: *

1. Yusuf Efe Kocaman

Maksimum 2500 TL'ye mouse önerisi

Selamünaleyküm hayırlı forumlar arkadaşlar. Yukarıda belirttiğim gibi 2500 liraya bir mouse arıyorum. Eski farem Logitech'in G305 modeliydi ona benzer bir ürün olursa süper olur çünkü elim o fareye çok fazla alıştı. Kablosuz olursa çok güzel olur. Tekrardan hayırlı forumlar.
  2. Yusuf Efe Kocaman

Asus Rog Strix G15 Çöküyor

Merhaba hayırlı sosyaller arkadaşlar. Yaklaşık olarak 4 yıldır ASUS ROG STRIX G15 2022 model bir laptop kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce bilgisayarı açıp klavyemin ışıklarının yanmasına rağmen ekranım gelmiyordu bu sorun sonradan kendi kendine düzeldi fakat o zamandan beri gözle görülür bir...
  3. Yusuf Efe Kocaman

2000 TL Kablosuz Kulaklık Oyuncu Kulaklık Önerisi

Merhabalar bütçem maksimum 2000 tl bu fiyat bandı aralığında kablosuz kulaklık arıyorum ve aklımda şuan rampagenin şu ürünü var...
  4. Yusuf Efe Kocaman

Logitech G305 Çalışmıyor

Merhaba, daha 5 veya 6 ay önce almış olduğum Logitech G305 çalışmıyor daha dün kullanmıştım fakat bugün bozuldu sanırım. Eskiden ara sıra takılmalar veya ufak bağlantı kopması yaşıyordum fakat şu an hiçbir şekilde çalışmıyor pillerini yeniledim, bilgisayarı yeniden başlattım ama nafile. Ayrıca...
  5. Yusuf Efe Kocaman

2250 TL'ye Klavye ve Mouse Önerisi

Şuanlık Aklımda Logitech G G213 ve HyperX Pulsefire var. Siz ne önerirsiniz?
Geri