Arama sonuçları: *

• Users: yasindmrci99
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Fx 8350 uncharted açar mı

Arkadaşlar 1500 TL 970 Aura ve FX 8350, bir de kule soğutucu alacağım. RX 470 8 GB VRAM ile kullanacağım. 16 GB 1333MHz RAM'lerini kullanacağım. Uncharted 4 ve The Last of Us PC açar mı? Bende Xeon X3440 var bu iki oyunu açmıyor menü bile gelmiyor 1sn siyah ekran gelip gidiyor ondan ötürü...
  2. Y

Bu epic games sepeti alinir mi

Gow almasan pişman olursun hikayesi oynanışı çok güzel.Nays indir hocam nays üzerinden öde yüzde 10 geri ödemesi var.2023te yüzde 20 mıydı keşke o zmn alsaydınız
  3. Y

ASSASİNS CREED MİRAGE EPİC GAMES HESABI

Merhabalar hocam.oyunu ücretsiz mi veriyorsun
  4. Y

ASSASİNS CREED MİRAGE EPİC GAMES HESABI PAYLAŞIYORUM

Hocam banada gönderirmisiniz
  5. Y

Epic games uncharted açmama

İndirdiniz mi hocam
  6. Y

4060 Tİ 8gb hazır sistem nasıl?

Bencede fiyattı iyi bence
  7. Y

Epic games uncharted açmama

Epic games te uncharted satın aldım.Oyunu açıyorum 1 sn siyah ekran gelip kapanıyor.Dosyaları doğruladım oyunu 2kez indirdim.Şuan format atacam ama epic games formattan sonra yüklü oyunu görmüyor.yardımlarınızı bekliyorum sağolsun.
  8. Y

RX 6600 ile 1440p monitöre geçilir mi?

Hocam eğer bütçenizi sarsmıyorsa 4k alın şuan 10000 tl bandına bir tane var oyunları 60 fps üzeri alıyorsan yeter (rekabetçi hariç) buyrun link https://amzn.eu/d/5z3p4sg
  9. Y

Uncharted 4 çalışmıyor

Arkadaşlar uncharted4 indirdim kurdum.ama start crash hatası alıyorum.Uyumluluk testi,yönetici olarak başlatma vb ne denesem sadece mausun yanında mavi amblem beliriyor ve hiçbir şey olmuyor process monitör baktım hiç bir şey anlamadım.Yardımıcı olursanız sevinirim.
  10. Y

Bilgisayarci sanirim beni dolandircak ne yapmaliyim

Hocam sonuç ne oldu merak ediyoruz
Geri