Arama sonuçları: *

• Users: IV.AMENHOTEP
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. IV.AMENHOTEP

Kullanmadığım laptop ne kadar eder

Herkese hayırlı işler. Casper c650ydi galiba bu isimde bir laptop almıştım zamanında Kullanmadığım için satmayı düşünüyorum bir alıcı var ama ne kadar eder bilmiyorum 8. Nesil i5 8250u Nvidia gt940mx 1tb hdd 8gb ram mhz değerini hatırlamıyorum
  2. IV.AMENHOTEP

Çözüldü✓ EKRAN KARTIM SİSTEMDE GÖRÜNÜYOR AMA KULLANILMIYOR

Win11 güncellemesiyle alakalı bir sıkıntıydı herhalde win10a geçtim ve sorun çözüldü baştan sonra güncellemeleri yaptım sorun kalmadı.
  3. IV.AMENHOTEP

Usta eyvallah oyun açılmaya açıldı ama kullanım yok yine 0 1749138459 Ama saçmalık şu ki amd uygulamasından stres testine sokabiliyorum 1749138616 Windowstan ekran kartını birincil seçince yine açılmadı yine donmalar oldu
  4. IV.AMENHOTEP

Attığın görsele yakın bi tek bunu bulabildim bu da autoda bunu da şimdi enable mı yapayım disable mı
  5. IV.AMENHOTEP

Aç kapat diye seçenek yok ki
  6. IV.AMENHOTEP

Biostan harici kart seçiliymiş zaten başka neyden olabilir birincil gpu olarak seçemiyorum
  7. IV.AMENHOTEP

Herkese hayırlı işler. Ailem şehir dışına çıkacaktı bayram nedeniyle şarkı indirmeye çalışmışlar ondan sonra gün içinde her hangi bir şekilde sorun olmadan kullanıldı akşam kapatılıp ertesi gün yeniden açmaya çalıştığımda kasa aktif ekranda görüntü yoktu anakarttan görüntü alarak çalıştırdım...
  8. IV.AMENHOTEP

CPU KULLANIMI FAZLA ?

Arada kullanım farkı ve fps farkı var hangisine inanayım ?
  9. IV.AMENHOTEP

CPU KULLANIMI FAZLA ?

Herkese hayırlı işler. 9700x ve nitro+ 7800xt sistemim var Anlık izlenimi ekledim 2k çözünürlükte bu kadar kullanım ve düşük ghz normal mi nasıl bir şey yapmalıyım ?
  10. IV.AMENHOTEP

Çözüldü✓ Nitro+ 7800xt için işlemci

Herkese teşekkür ederim. 9700x'e karar verdim.
  11. IV.AMENHOTEP

Çözüldü✓ Nitro+ 7800xt için işlemci

Merhabalar 7800xt için iki işlemci arasında kaldım R5 7600x ve R5 9600x Daha güncel olmasından ve testlerden izlediğim kadarıyla 9600x bir tık daha fps bakımından önde duruyor Yapılan testler 1080p yapılıyor ben 2kda kullanacağım 2kda tavsiyeniz hangisinden yana olur? Teşekkürler
Geri