Arama sonuçları: *

• Users: atilaa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Hangi 2K monitörü almalıyım

reis lg ve msi kötü bir model olarak benzetip istediğim şeye nasıl ne farkediyor diyebilirsiniz :kekw:
  2. A

reis 27inç istiyorum
  3. A

baksaydın hangisini seçerdin reisim ya :DDD
  4. A

reisim grafik tasarım ile uğraşıcam evet haklısın ips gibi renk verebilir ama gibi verebilir sadece ben ips istiyorum yada benmi yanlış biliyorum anlamıyorum ama
  5. A

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr83q-b-27-1-ms-qhd-oyuncu-u-fiyati,301546922.html şunu almayı düşünüyorum bilgin varmı hocam
  6. A

hocam galiba lg alıyorum ya dediğiniz gibi çok yattı aklıma
  7. A

hocam bende asus düşünüyordum çok şık ama dediğim gibi 8 bit malesef ve banada renk calılığı ve kontrast lazım olduğu için 10 bit bakıyorum 8 ve 10 bit arasında gerçektende çok fark var
  8. A

[H3 id='Ms+MAG+274QRFW']Msı MAG 274QRFW [/H3] Gigabyte GS27QXA Grafik ve hikayeli oynlar ağırlıklı oynuyorum 10 bit monitör almak istiyorum renkleri düzgün yansıtıcak bir monitör öneriniz varsa bu ikisinden de iyi olan paylaşabilirmisinizi veya hangisini almalıyım aralarında çok fark varmı
  9. A

55-60k arası sistem önerisi

tek tek aldığmızda acaba daha pahalıya gelmiyormu
  10. A

55-60k arası sistem önerisi

hocam size zahmet ne aldınız acaba bir söylermisinz birde deiğiniz sistemin linki varmı acaba bende sizin bütçe civarlarında sistem almayı düşünüyorum
  11. A

Kaynak Teknolojisi Bölümü

merhabalar tavsiye üzerine bu bölüme gitmeye karar verdim ama ne ve nasıl bir bölüm olduğu hakkında bir bilgim yok acaba duyan veya okuyan varsa bunun hakkında bana bilgi verebiliese sevinirim direk iş imkanı hazır bir meslek ve piyasa bulunmadığı için parasal anlamda güzel olduğu denildi...
  12. A

bütçeme göre en iyi renk srgb monitörü nedir

sağolun hocam ozaman teşekkür ederim
  13. A

hocam 3060 ekran kartım var 2k oyunlarda kaldırmıyor malesef 1722524662 sizce şuan hangisini almalıyım sizce hocam
  14. A

hocam bu modeli görmüştüm ama sorduğum herkes 27g4x in daha güzel renk gamutu olduğunu dolaysıyla onu almamı söyledi sana zahmet bir bildiğin varsa söyleme imkanın varmı
  15. A

Bilgisayarım Fazla Mı Isınıyor?

laptop ise birtık fazla ısınıyor ideali 90 80 arası kasa ise evet fazla ısınıyor
  16. A

Merhabalar arkadaşlar monitör almak istiyorum bütçem çok değil ama 7.5k civarlarına en iyi renk canlılığı olan monitörü arıyorum hikayeli oyunlarda ortam renklerinin tadını çıkartmak size zahmet bana dediğim şekilde ön planda olan monitör öneririmisiniz? şimdiden teşekkürler
  17. A

Çözüldü✓ MSI G32CQ5P alınır mı?

anladım hocam teşekkür ederim
  18. A

sana zahmet inanın çok arada kalıyorum birtülü karar veremiyorum görüntü anlamında en iyi olarak nitelendirirsek bir model söyleme imkanın varmı ?
  19. A

Hocam renk doğruluğu renk gerçekçiliği en canlı verecek şekilde 8K kadar 27inç monitör önerin var mı acaba sana zahmet. 27g4x önerdiler ama daha iyisi varmı acaba sormak istesim.
  20. A

aoc 27g4x ayar önerisi

arkadaşlar merhabalar 27g4x monitör aldım lakin ayar yapmayı inanın hiç bilmiyorum daha çok hikayeli oyunlar ve shop yaptığım için renk canlılığı renk gerçekçiiği ön planda olan bir monitör ayarı öneri veya tavsiyesi olan varmı acaba yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdidien
Geri