Arama sonuçları: *

• Users: geralt_1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Monitörde sağ üstte böyle bir ekran çıkmaya başladı.

Bilgisayarı açtım sağ üstte böyle bişey çıkıyor.Kapatamıyorum var mı bilen çözümü?
  2. G

Arkadaşlar diablo IV oynamak için xbox gamepass aldım fakat indiremiyorum

Arkadaşlar diablo IV oynamak için xbox gamepass aldım fakat indiremiyorum. Yükle tuşuna basıyorum ve yükle tuşu 1 saliselik gidip tekrar geliyor ve fotoğraftaki hatayı veriyor.Battle.net launcheri yüklü hesap xboxa bağlı o konularda bir sıkıntı yok fakat inmiyor oyun .Çözümü bilen var mı ?
  3. G

Elden ring steam key

o da türkiyenin gelişmemişliğinden kaynaklanıyo maalesef dostum ve bu korsan kullanımını meşru kılmıyo
  4. G

Elden ring steam key

bu insanlara laf anlatamazsın gülme emojisi atarlar en fazla böyle 1702019703 bu arada iş yerlerinde korsan uygulama kullanımında çok güzel ceza veriyolar haberin olsun
  5. G

Elden ring steam key

bu ekonomide market soymakta övülsün o zaman aynı mantık neyse bu konuyu tartışmayacağım bakış açılarımız çok farklı
  6. G

Elden ring steam key

dostum haklısın bu ekonomide kimseye gidipte 1200tlye oyun al diyemezsin zaten ama korsanın övülmesi sinirimi bozuyo doğru değil bence.
  7. G

Elden ring steam key

alıyorum dostum zaten sende korsan oynayabilirsin sıkıntı yok ama korsanı övmeye de gerek yok bence.
  8. G

İlk Defa Konsol alacağım Yardıma İhtiyacım Var.

hocam xbox 9.nesil gamepadim var zaten ama hem oynamak istediğim her oyun pc de yok hemde sürekli yeni teknoloji sağolsun yeni çıkan oyunlar için sistemi yenilemek gerekiyo ve daha masraflı oluyo.
  9. G

Elden ring steam key

evet neresi komik?Bedava oynamanı isteseler oyunu bedava yaparlardı.
  10. G

Elden ring steam key

hak yemek istemiyodur belki.Belki hırsızlık yapmama gibi bi sevdası vardır :)
  11. G

tamamdır kanka sağol çok aklıma takılmıştı
  12. G

hocam performans modunda oyunlara kötü mü gözüküyo peki?
  13. G

hdmi versiyonu yüksek derken?DisplayPorttan mı bahsediyosun?hdmi 120hz vermez çünkü
  14. G

4k monitör alıcam
  15. G

hocam 4k oynadığımızda 60fps vermiyo mu? 1702015570 monitörden oynayacağım ama fps oyunlarını değil
  16. G

Arkadaşlar ben normalde bilgisayardan oyun oynayan biriyim .İlk defa konsol almayı planlıyorum(ps5).Bilgisayarda hep 144hz monitör ve 144fps üstünde oyun oynadım şimdi ps5 alınca 60 fps oynarken kastığını hisseder miyim yoksa oyunlar akıcı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim çok aklıma takıldı.
Geri