Arama sonuçları: *

• Users: insan1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

bilgisayarımı satmak istiyorum

tamam teşekkür ettim hakkını Helal et
  2. I

bilgisayarımı satmak istiyorum

bilgisayarımı satmak istiyorum güvenilir ve iyi fiyata nereye satabilirim acaba bulunduğum ilçede veya internette
  3. I

4000 monitör önerisi

beyler omenin h25i sini aldım zaten diğer markaların da israille bağlantısı var hepsi israile bağlı yazıyordu bir yerde Allah Affetsin günahsa Hayırlı Akşamlar
  4. I

400-500 TL lik mouse

oyun için
  5. I

4000 monitör önerisi

tamam teşşekkür ederim hp omeni düşünüyorum çok sağol Hayırlı Akşamlar edit hp israile destek verdiği için almaktan vazgeçtim başka öneriniz varsa iyi olur
  6. I

4000 monitör önerisi

asus vg249q1a veya Casper Excalibur M.E238FHD-G düşünüyorum casperin va panel ve de ghosting vard diyorlar asusunki ips ama 165 hz diğeri 200 hz hangisini almalıyım
  7. I

4000 monitör önerisi

4000-4500 monitör önerisi daha çok oyun için ama dizin içinde kaliteli
  8. I

xbox series s mi sistem mi

doğru söylüyorsunuz ama ondada valorant csgo falan yok kafam çok karışık
  9. I

xbox series s mi sistem mi

arkadaşlar xbox series s mi almak daha mantıklı yoksa ryzen 5500 1660 ti li sistem mi sisteam alırsam monitör ve kulaklık klavye falan masrafım olacak muht yardımcı olursanız sevinirim
  10. I

bu pc hangi oyunlarda kaç fps verir

tamamdır Hayırlı akşamlar
  11. I

Tamam sağolun Hayırlı akşamlar
  12. I

anladım bu sistemde darboğaz falan olmaz değilmi
  13. I

faize çok bulaşmak istemiyorum o yüzden faizsiz yapan yer olmadığı için malesef
  14. I

doğru söylyorsunuz ama dediğim gibi taksit yapılmadığı için mecburen
  15. I

17000
  16. I

almadım almayı düşünüyorum ama yani tek seçimim bu gibi bir şey taksit yapmıyor başka yerler 1702063199 çok teşekkür ederim beyler hakkınızı Helal edin
  17. I

kasayı yazmama gerek yok sanırım gerek varsa söyleyin yazıyım kb 1 x GIGABYTE A520M H, 2xDDR4, M.2, DVI, HDMI, AM4 Soket Anakart 1 x A-DATA 512 GB NVME SOĞUTUCULU - 2000 / 1600 MB/S 2 x A-DATA 8GB DDR4 3200 MHZ ARGB RAM 1 x GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB 192Bit GDDR6 İşlemci ryzen 5500
Geri