Arama sonuçları: *

1. F

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Sonuç hiç değişmiyor. Bu konuda çok beceriksizler, ısrarla da devam ettiriyorlar. :)
  2. F

16GB DDR5 Laptop Ram 2718,49TL

Aynı fiyattan yeniden listelenmiş. Konuyu görüp almayı düşünen varsa, hiç bulaşmasın çünkü ürün sorunlu.
  3. F

🔥İndirim KIOXIA Exceria Heatsink 2TB NVMe M.2 SSD 9999 TL

Bu haliyle hiçbir laptopa sığmaz. Ancak blok çok kolay bir şekilde sökülebiliyor, garanti etiketi falan da yok. Açarken fiziki bir zarar vermezseniz olası bir garanti durumunda olduğu gibi takıp gönderirsiniz.
  4. F

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

13:12 sepette 9.999 liradan stok mevcut.
  5. F

16GB DDR5 Laptop Ram 2718,49TL

Web sitelerinde 10k'dan listelenmiş aynı üründe varmış. Bilinçli yapıldığı aşikâr gibi, umarım sorunsuz iade edersiniz. https://www.guvenliticaret.net/urun/iromx-16gb-4800mhz-ddr5-notebook-ram
  6. F

🔥İndirim JUMBUM 23 NİSAN ÖZEL İNDİRİMLER

Şu anda sorunsuz açılıyor, tekrar kontrol edin.
  7. F

❌İndirim Bitti! Prada Kadın güneş gözlüğü 1400 TL

Satıcı trendyolmuş, gelebilir de iptal olmaz umarım.
  8. F

❌İndirim Bitti! Prada Kadın güneş gözlüğü 1400 TL

Başlıkta bir hata olabilir mi? 1.400 liraya pradanın taşıma kutusunu vermezler. :)
  9. F

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Magic mouse kullandığınız zaman anlarsınız. :)
  10. F

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hitap ettiği kesim biraz sınırlı. Ekosistem için alınır, kullanmaya alışan biri başka mouse da kullanmaz. O yüzden elden çıkarması dert hocam.
  11. F

❌İndirim Bitti! MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24 25.084 TL DİP FİYAT ( PEŞİN 6-9 TAKSİT )

Var hocam. https://download-2.msi.com/archive/mnu_exe/monitor/MAG273QP_QD-OLED_X24v1.0_Turkish.pdf
  12. F

❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Panel aynı ancak o kadar ayar yapmış olmama rağmen durumu bende çözemedim hocam. Muhtemelen MSI olan ürünü kullanmaya devam edeceğim gibi.
  13. F

Hazır renk profilleri çok zayıf. Ben o kadar ayar yapmış olmama rağmen beklediğimi yakalayamadım, öncesinde MSI kullanıyordum onunla yan yana koyduğumda bile absürt farklar var. Kutudan 02 versiyonla çıktıysa, alt DP (type-c) portundan görüntü alacaksanız sürekli ekran kararıp geri geliyor...
  14. F

❌İndirim Bitti! XG27AQWMG YENİDEN STOKTA 30.479 TL

Ürünü yaklaşık bir ay önce aldım. Her şey iyi güzel, ancak kaplamadan kaynaklanan bir kumlanma sorunu var gibi görünüyor. Bahsettiğim durum kesinlikle panelle ilgili değil, kaplamayla ilgili. Her renkte belli olmuyor fakat çoğu durumda yakından bakan birini rahatsız edebilir. (Grey banding...
  15. F

ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 66.284 TL

Ben de sizin gibi ikilemdeyim. Elimdeki kartın soğutması kötü olsa cezbedici bulacağım ama şu an hiç cezbetmiyor. Benim elimde taichi oc var, siz de ne var hocam?
  16. F

🔥İndirim Ugreen Nexode 140W Gan 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı 2209 TL

O konuda alabileceğiniz en kaliteli marka paugge. Aşağıdaki ilettiğim ürünü bende kullanıyorum; https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-usb-c-goruntu-ses-data-ve-sarj-kablosu-1m-siyah.html
  17. F

Ben de teslim aldım ancak bir problem fark ettim gibi. TYPE-C (Alt m. dp) olarak bağlantı yaptığımda ekran sürekli kararıp geliyor, eğer alanlar olursa kesinlikle test etsin derim. İlginçtir ki, aynı kabloyu başka bir monitörde sorunsuz kullanıyorum. Yine de farklı bir kablo ile değiştirip test...
Geri