Arama sonuçları: *

• Users: Awares
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

60k sistem önerisi ( gaming , genel kullanım )

Monitör dahil Max 60k sistem önerisi istiyorum ve kaliteli sistem önerin DDR5 falan olsun Gaming ve genel kullanım için olacak. Masaüstü haricinde laptop önerisi de yapmanızı istiyorum iyi günler.
  2. A

Display Port girişim var mı ?

Monitörüm için display port a geçmeyi düşünüyorum fakat kabloyu alırsam nereye takmam gerekir veya kasam destekliyor mu? Şuan da hdmı takılı. asus tuf gaming vg24vqe
  3. A

Windows yeni performans güncellemesi

peki intel bir işlemci ve nvida bir ekran kartı için fps artar mı bu sayede ?
  4. A

Windows yeni performans güncellemesi

Abdullah'ın video da bahsettiği Windows yeni performans güncellemesi ne zaman resmi olarak gelir bizlere ?
  5. A

12400F 3080 işlemci yükseltme tavsiyesi

Kanka 16 gb ram varken şu denli bir işlemciyi yükseltmen gereksiz olur. İ5 serisinin nerdeyse son modellerinden biri elinde ama sen bu durumda günümüzün nerdeyse 8 gb sayılacak 16 gb ram ini düşünmüyorsun.
  6. A

13 ve 14. nesil sorunu bende var mı ?

işlemcim i5 13400f benim işlecim de yeni video da ki problemi barındırıyor mu ?
  7. A

rtx 2060 sistem ederi ne kadardır ?

valla hocam baktığım zaman ortalama istanbul için 13.500-14000 gibi gözüküyor bu sistem civarı sistemler. Ben 13 e koyup 12500 gibi satmayı düşünüyorum.
  8. A

hocam peki ne kadar sürede satabilirim tahmininiz var mı yoksa şans işi mi ?
  9. A

*rtx2060 gigabyte *16gb ram 2x8 corsair vengeance *r5 3500x *a320 m anakart *maxtor 480gb ssd *650w+80 psu ben bu sistemi ikinci el olarak 13 k ya koymayı düşünüyorum peki sizce ne kadar sürede satabilirim? konum istanbul.
  10. A

dlss to fsr modu hakkındaki sorularım

az önce kanaldan bir fg modu uygulama videosu geldi fakat aklımda bazı sorular var. 1) Bunu mesela dlss desteklemeyen bir oyuna kurarsak çalışır mı? 2)rdr2 gibi bir oyuna kurarsak online kısmından ban yer miyiz? 3) Modu yüklediğimiz zaman oyun dosyalarının tam olarak neresine koymalıyız...
  11. A

msı ventus 2080 super kasama sığar mı?

ryzen 5 3600
  12. A

istanbul avrupa yakası
  13. A

psu ve anakart gibi etkenler desteklemez diye çokta uçmak istemedim belki ben yanlış biliyorumdur yardım veya öneriniz varsa açığım her zaman arkadaşlar
  14. A

var mı bir öneri modeliniz peki? birde psu değerim de yetmesi lazım o yüzden çok uçamam 650+80 lik bir güçte şuan kullandığım psu
  15. A

sahibinden den almayı planlıyorum bende öğrenciyim sonuç olarak öyle gidipte itopya veya benzeri yerlerden tabii ki alamam. 2080s 7500 civarlarında satılıyor sorunsuz olanları ama bilemedim şuan 3060 ti lara bakıyorum hemen hemen aynı fiyatlar gibi boyut yönünden de daha iyiler rtx3060ti zotac...
  16. A

boyut küçülür de fiyat büyür . Bütçe sıkıntı olmasa neden zaten 3000 e serisne bakmamayım
  17. A

olmaz büyük ihtimal dimi hocam. Eğer bir sitesi varsa uyum testi yapayım dicektim de o da yok gibi gözüküyor
  18. A

1cm katlanıyor ama ekran kartının köşesi kavisli olduğu için belki o yüzden öyledir bilemedim ama 2 fanlı bir ekran kartının olmaması biraz abes kaçıyor ya hadi 3 olsa anlarım da 2 ye 2 de nasıl böyle bir fark olabilir saçma biraz
  19. A

2 fanlı fakat 11mm daha genişmiş ve benim kasada şuan gözle bakıldığında 1cm lik boşluk yok anca yarım cm vardır gibi görünüyor
  20. A

önceden gigabyte 2060 modelini kullanıyorum şimdiyse msi ventus 2080super e geçmek istiyorum ama kasama sığar mı bilemedim bilen birisi söylebilir mi? kasa da bu https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/power-boost-vk-d502t-650w.html
Geri