Arama sonuçları: *

• Users: samet0334
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Bisikletimin arka tekeri dönmüyor

Bisikletimin zincirini yeni yağladım ve arka fren ses çıkarıyordu sonra bir anda arka teker kitlendi. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Bisikletin arka tekerine hiçbirşey sürtmüyor.
  2. S

Bisikletimin arka tekeri kitlendi dönmüyor

Merhaba canlar, Bisikletin arka tekerine hiçbirşey sürtmemesine rağmen bisikletin arka tekeri hiçbirşekilde dönmüyor herşeyi denedim ama çözüm bulamadım Yağ ile alakalı olduğundan şüpheleniyorum bisikletin zincir yağını temizleyip yağlamıştım ama arka frene basınca ses çıkarıyordu sanırım...
  3. S

Lisans programında kayıtlıyken tekrar sınava girip önlisans bölümü seçersem lisans programının kaydı silinir mi

Merhaba, bir lisans programına kayıtlıyım ve bu sene tekrar sınava girdim önlisans programına yerleştim ve kayıt yaptıracağım lisans programındaki bölümünün kaydını sildirmeden doğrudan önlisans programına kayıt yaptırırsam lisans programının kaydı otomatik olarak silinir mi yoksa bireysel...
  4. S

Bu pc görünüş olarak ?/10

0/10
  5. S

Eskişehirde hangi bölümü yazmalıyım, mezuna mı bırakmalıyım?

Ztn şuan memurum 1721121349 2022 Ortaöğretim lise kpss ile atandım çalışıyorum bir yandan da üniversite okumak istiyorum.
  6. S

Eskişehirde hangi bölümü yazmalıyım, mezuna mı bırakmalıyım?

Bu sene kırık obp ile sayısal 150k, tyt 250k geldi Şuanda eskişehirde çalışmaktayım ondan dolayı eskişehirde bir okul yazacağım yada bir sene daha hazırlanacağım. Ataması olan 2 yıllık bir bölüme mi gireyim yoksa bir sene daha hazırlanıp elektrik elektronik mühendisliği mi yazayım
  7. S

Babama Bu Sistemi Aldırcam Nasıl

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Bence bu kasayı aldır ramı 2x16 kasayı thermaltake yapmanı tavsiye ederim.
  8. S

Eski donanımlarım ne kadar eder ?

Sarı sitede ve letgodan kaça satılıyor diye bakıp ona göre bir fiyata satabilirsin hocam
  9. S

Öneri 1000 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

İncehesapta cuma gecesi indirimleri oluyor orda bazen güzel mouselar oluyor tavsiye ederim.
  10. S

Bilgisayarımı satıcam için fiyat önerisi

Hocam 6k veririm.
  11. S

İdare ekran kartı önerisi

Rx 6600xt.
  12. S

3090 için 650w yeterli mi?

Dostum elindeki sistem yük altında 650w tan fazla güç tüketir ve bilgisayarını yoracak programlar çalıştırdığında bilgisayarın 650w tan fazla güç tüketmesi gerekir bu durumda ya bilgisayar kendini kapatır yada güç kaynağın puf olur. Tavsiyem en az 750w kaliteli bir psu alman yönünde.
Geri