Arama sonuçları: *

• Users: zortingen05
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

YENİ BİLGİSAYARIMDA EFSANE DÜŞÜK FPS

pubg nin optimizasyonu leş yani en iyi halinde bile 250yi geçmen zor olabilir ama yine de 120 150 normal değil tabii ki. 75 85 derece fazla değil normali budur 85i geçer 90ı görürse o zaman sıkıntı. yine de ben işlemcim daha soğuk çalışsın diyorsan voltaj düşürebilirsin. intelde nası oluyor...
  2. Z

SteelSeries Arctis 1 wireless 1900tl ye alınır mı??

Abi değer mi konusuna girersek hiçbiri değmez ama 2.800 civarında kablosuz kulaklık yok. asus strix go var 2.200e şuan o da çok sağlam değil. En iyi seçenek bu gibi şuanda. Bu kulaklıkta yaşanan en büyük problem üst derisinin incelmesi.
  3. Z

SteelSeries Arctis 1 wireless 1900tl ye alınır mı??

Dostum selam. Kablosuz bir kulaklık almak istiyorum Arctis 1 Wireless amazonda 2850 lira sence almalı mıyım? Major bi problemi yoksa gayet iyi kulaklık. Şekli falan hoşuma gidiyor.
  4. Z

steelSeries Arctis 1 Wireless Alınır mı

hocam kulaklık şuan amazonda 2650 liraya düşmüş ve kablosuz bir kulaklık arıyorum. alınmaz mı ne dersiniz? yani bu fiyata stabil bi kulaklık bulmak kolay değil sanırım alıcam
  5. Z

Kablosuz Kulaklık Alınır öneri

Merhabalar herkese. Mpow Air 2 Wireless kablosuz kulaklığını daha önce kullanan var mı? Varsa tavsiye eder misiniz. İndirimle 1140 liraya falan düşüyor eğer kronik problemi falan yoksa bu fiyata iyi kulaklık ama genelde bu fiyat bandında kronik problemleri oluyor cihazların. Yakın zamanda...
Geri