Arama sonuçları: *

1. Y

27 Yaşındayım sakal çıkmıyor

Arkadaşlar konu dışı daha önce uğraşayan deneyimleyen oldu mu diye soruyorum. 27 Yaşındayım perde sakal denilen yanlarda sakalım var sadece bıyık ve çene altımda çok az çıkıyor. Sakal serumu - minoxil tarzı şeyler kullanıpta tecrübe edinen yada başka önerisi olan var mı ?
  2. Y

BMW f30 hala alınır mı

2018 yılından beri 1997 model 525d e39 bmw sahibiyim. Aracı ikinci sahibinden aldım. Aldığımda 380 bindeydi şuan 460 binde. Araca yağ sıvı bakımları ve zamanla gelen ağır bakımları (triger baskı vırt zırt) dışında gitmiyorum. Günlük olarak aktif kullandığım bir araç ve son 3 aydır günlük 60 km...
  3. Y

League of Legends e başlanır mı?

8 yıldır aralıksız oynarım. Son 2 senedir west sunucusunda oynuyorum. Hayat varmış insanlık varmış diyorum. TR'ye başlayacaksan kesinlikle başlama hocam. Takımına küsüp oyunu satan adamlar mı dersin. Kendisi kötü oynayıp takımı suçlayan mı dersin. Küfürleri mi dersin.
  4. Y

Yardım Elimdeki işlemcinin modelini söyleyebilecek var mı

940 pin amd athlon 64 x2 işlemci geçen hafta 200 liraya aldım bende ofis bilgisayarları için
  5. Y

Tulpar T6 V1.1.2 ilk izlenimler

Selamlar yavaş yavaş 1.haftaya yaklaşıyorum. Yukarıda yazdığım droplar geçti oyunlar çok yüksek seviye olmadığı için oyun moduna geçmiyordu. Dengeli modda çalıştığı için bu şekilde droplar yiyordum sanırım. Her iki oyun içinde oyun modunda drop olmuyor. GTA 5 ULTRA 2K 120-140 fpsler arasında...
  6. Y

anakarta 2 ssd takmak

Windows ile oyun farklı ssdde olduğu için yaratmaz
  7. Y

Epic Games te Bannerlord Kaç Tl ye Geliyor?

90 lira indirim yazmış olabilirler mi ?
  8. Y

anakarta 2 ssd takmak

512 GB olan ssdye windows kurun optimize edilmesi gereken noktaların okuma yazma yada bellek ile alakası yok. Okuma yazma hızı açılış sürenizi işlem sürelerinizi ve tepkilerinizi düşürür. Bu farkta anlayamayacağınız kadar küçük farklılıklardan oluşur. ( Bilgisayarın açılma hızı hariç.) Kısaca...
  9. Y

W10 GÜNCELLEMELER OLMUYOR

https://www.nvidia.com/download/index.aspx Grafik kartı driverlarınızı ekteki linkten manuel indirip kurun. Güncellemeleri otomatiğe ayarlarsanız kontrol etmenize gerek kalmaz.
  10. Y

Yeni alınan AOC/24G2SPU/BK da piksel sorunu

https://www.pikseltesti.com/test-start.html Testten piksel testi yapın. Ekranın içinde mi dışında mı ona göre yorum yapalım.
  11. Y

Öneri LOQ vs victus vs nitro

https://www.laptop.com.tr/urun/410878/hp-victus-7z586ea-16-s0015nt-ryzen-7-7840hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/ 16.1 ekran düşünürsen
  12. Y

steam açılmıyor yardımcı olurmusunuz

Steam işlem ağacını sonlandır Steam sağ tıkla uyumluluk kısmındaki '' Bu programı yönetici olarak çalıştır'' kutucuğunu işaretle Steam açılınca ''bunu bir daha gösterme '' kutucuğunu işaretle
  13. Y

Tulpar T6 V1.1.2 ilk izlenimler

Selamlar, Tulpar T6 V1.1.2 16" 3 gün önce Monster bilgisayar Ankara Şubesinden bilgisayarı teslim aldım. Kısaca bilgisayar özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 45W NVIDIA® GeForce® RTX4070...
  14. Y

Ödenen cezaların hala e devlette gözükmesi

ne zaman düşer bu sistemden hocam ?
  15. Y

randevu aldıktan sonra geldi cezalar
  16. Y

Arkadaşlar selam bu ayın sonunda muayene randevum var. Araç plakasına ait 2 tane ceza var cezaları ödememe rağmen e devlette hala gözüküyor. Muayeneye gittiğimde sorun yaşar mıyım ? 10 gün önce ödediğim cezalar hala orda gözüküyor.
  17. Y

Yardım İphone alacağım bakar mısınız? 13 beyaz renk aldım.

4Sden beri düzenli olarak iphone kullanıcısıyım 5S, 6S,7 Plus ve şuanda 11 kullanıyorum. Gayet güzel ihtiyaçları karşılayan telefonlar. Bende işim gereği sosyal medya üzerinden çok fazla paylaşım yapıyorum. 40 k bandında aldığın telefonların kamerası ve görüntüsü senden iyi olsada paylaşım...
  18. Y

Çözüldü✓ Mikrofonlu kulaklık önerisi f/p

James Donkey 712 1.5 yıla yakın süredir kullanıyorum. Tavsiye ederim kendi programı sayesinde hem oyunda hem müzikte hem filmde farklı farklı modlar sunuyor. Uzun kullanımda kulağı yormuyor. Sabah 8 akşam 5.30 ofiste tüm gün kulağımda takılı ne ağrı ne sızı hiçbirşey yaşamadım. 7.1 surroundun...
  19. Y

Araba için öneri bütçe 1.200.000

yazdığın araçlar içerisindede t-cross harici diğerlerini deneyimleme şansım oldu opel crossland hem malzeme hem performans olarak diğerlerine göre daha iyi duruyor. Corolla sedan düşünmez misiniz ? Yeni kasası gayet iyi görünüyor. Az yakıyor ve müthiş bir tasarımı var.
Geri