Arama sonuçları: *

• Users: Thormabey
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Thormabey

Yardım Laptopa ikinci rami takınca ekran gelmiyor

güncel Nitro AN515-46 NH.QH1EY.001 ryzen 7 6800h, rtx 3070ti, 1x16gb 4800mhz cl40 hynix ram
  2. Thormabey

crucial rami ve hynixi teker teker ilk slotta denemiştim sorun çıkmıyordu 1720089455 ikincisini beraber takınca problemler başlıyor gibi
  3. Thormabey

Merhabalar ben 8 ay önce aldığım acer laptopuma bu sıralar ram takviyesi yaptım. Laptopun iki slotu var birisinde varsayılan olarak sk hynix 16 gb ram (4800 mhz 40 cl 1,1v) vardı ben de bir adet crucial ram aldım (4800 mhz 40 cl 1,1v ) ve parmağım kırık olduğu için bilgisayarcıya verdim...
  4. Thormabey

Geleceğim için ne yapabilirim ?

Merhaba değerli forum kullanıcıları sizden bir yardım isteyeceğim, geleceğim için ne yapabilirim ? İyi bir fen lisesinde 9. sınıf öğrencisiyim gelecek hayatımın daha iyi olması için kendime ne tarz yatırımlar yapabilirim? Örnek olarak artık dikey içerik tüketmeyi bıraktım ama bunun yeterli...
  5. Thormabey

çift kanal ram ne kadar farkeder

ne yaparsam çözülebilir her şeyi deniyorum internette gördüğüm ancak çok fazla etki etmiyor son çare ram upgrade edecektim ancak o da çok etki eder mi etmez mi belli değil
  6. Thormabey

yani ortalama 125 falan aldığmı kastetmek istemiştim
  7. Thormabey

cevaplarınız için teşekkür ederim benim aklımda takılan battlefield 1 gibi oyunları 150 fps çalışıtırırken nasıl lol gibi basit bir oyunda monitörün hzini (144) geçemiyorum işlemci tabanlı oyunlarda fpsimin düşük olmasının sebebi tek kanal kullanmam değil mi? yoksa başka bir şey mi
  8. Thormabey

Merhaba arkadaşlar bende acer nitro an515-46 adlı laptop var ve bu laptop 1x16 gb ram olarak elime geldi ben lolde yaklaşık 110-140 fps alıyorum. Çift kanal ram yaparsam bu fpste ne gibi bir değişiklik olabilir (diğer oyunlar için de tahmin yaparsanız sevinirim) ryzen7 6800h rtx3070ti 1x16gb...
  9. Thormabey

Riot videoma telif atar mı ?

razein seslendireni atmazsa sıkıntı olmaz
  10. Thormabey

Çözüldü✓ Acer Laptop 16gb ram önerisi

Teşekkür ederim uğraşın için :peepokalp:
  11. Thormabey

Çözüldü✓ Acer Laptop 16gb ram önerisi

Merhaba arkadaşlar ben Acer Nitro AN515-46 adlı laptopu aldım ve işlemci tabanlı oyunlarda fpsim bazen düşük oluyor drop oluyor lolde maç sonuna doğru fps 90lara düşüyor bunun laptopun tek kanal ram olduğundan dolayı olduğnu düşünüyorum rica etsem bana 16 gb laptop ram önerir misiniz? Ayrıca...
  12. Thormabey

Acer laptop Düşük Performans

Evet prize takılı oynuyorum
  13. Thormabey

Başka bir yol var mı? Çift kanal yaptığım zaman fpsin biraz da olsa artacağını biliyorum ancak başka bir ram almadan önce bu olayı halledersem daha iyi olur tabi halledemezsem son çare bu olur
  14. Thormabey

Merhaba arkadaşlar ben geçen aylarda Acer Nitro AN515-46 isimli laptoptan aldım ve performanslardan dolayı birazcık şaşırdım Laptopun özellikleri: Ryzen 7 6800h RTX 3070ti 1x16 ddr5 ram Şu ana kadar hiç çökme yaşamadım ancak oyunlarda fps düşüklüğü ve fps droplardan dolayı memnun...
Geri