Arama sonuçları: *

1. C

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Hocam selamlar . 30k ya kadar limitim var zorlasam 32k ya kadar çıkabilirim. Hepsiburadadan alacak 9 taksit imkanı olduğundan daha cazip geliyor hee başka sitede 6 taksitli daha ucuzu varsa onuda alabilirim :)
  2. C

Çözüldü✓ MSI CLUTCH GM51 Wireless Mouse Gıcırtı Sorunu Videolu

Banada öyle geliyor, şuanda heryerinden resmen trim sesi geliyor, bu kadar pahalı ürün olmasına rağmen dandikmi yapmışlar yoksa banamı öyle geldi anlamış değilim :/ Yarın servisi arayıp sorayım bari :) Teşekkürler :)
  3. C

Çözüldü✓ MSI CLUTCH GM51 Wireless Mouse Gıcırtı Sorunu Videolu

Merhabalar. mouse ı alalı 2 ay olmasına rağmen sağ tuştan bıcır bıcır ses geliyor. Bu sorun için tahminimce yağlama vs olmuyor. Sizce servisemi göndermem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim :)
  4. C

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Çok iyi konu yaa öncelikle teşekkürler:) Birkaç gündür custom klavyeye merak saldım ve araştırıyordum F tuşlarını çok kullandığımdan dolayı %75 lik klavye bakıyordum. Şu ana kadar en güzel Wraith in sitesinde Darmoshark ın klavyelerini buldum ama ondada bi renk var bi renk yok aha bu diyorum...
  5. C

Çözüldü✓ Bilgisayar ilk tıklamada çalışmıyor - Yardım Lütfen :'(

Selamlar hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Alır almaz güncelleme yapmıştım ama siz söyledikten sonra bakınca 4-5 tane tekrardan güncelleme geldiğini görüp güncelledim. Umarım çözülmüştür. Sonucu tekrardan yazarım.
  6. C

Çözüldü✓ Bilgisayar ilk tıklamada çalışmıyor - Yardım Lütfen :'(

Merhabalar. Kasayı yaklaşık 1 ay evvel sıfırdan topladım ama şöyle bir sıkıntım var. Açma düğmesine basıyorum ama monitör standby modunnda bekliyor ve rgb lerin rengi düz beyazda kalıyor(boot ettikten sonra ayarlanmış olan renge dönüyorlar) sonrasında tekrardan kapat aç yapıyorum ve görüntü...
  7. C

Time Spy Testi ve Açılış Sıkıntısı

Merhabalar. Yeni kasa topladım. Oyun da sağlam oynuyorum ama aklıma şu takıldı. Mesela Cyberpunk 2077 yi bazı ayarları kısarak ve RT açmayarak zar zor 90-100fps e çekebildim. RT'de açınca 40-60 fps arası vermeye başlıyor. Videolarda aynı ayarlarda 30-50fps fazladan alıyorlar. Valorant...
  8. C

Çözüldü✓ Yeni Anakart Alacağım Tavsiyenizi Bekliyorum :)

Amazonda indirime denk gelip Msi 660m Mortar aldım. 14. nesile kadar kurtarır artık :)
  9. C

Elimdeki ddr4 leri kullanacağım tekrardan, zaten 2 seneye kalmaz sistemi satar yeni sistem toplarım. Genelde bir ürünü 2 seneden fazla tutmuyorum elimde 😅
  10. C

Merhabalar. Geçen ay kendi sistemimi geliştirmeye ve değiştirdiğim parçaları kardeşim için toplamaya karar verdim. Kendisi şuanda askerde ve 1 aya gelecek. Kendi sistemi Xeon e5450 ve r7 240 kullanıyor :') Bir nebze süpriz yapmak istedim :) Şuanda mevcut sistemim i5 12400f ve 4060ti anakartım...
Geri