Arama sonuçları: *

• Users: Racoonq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Racoonq

Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fanı Nerden bulabilirim

Söylediğiniz soğutucudan Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucusuna geçtim. 1 tane ekstra ısı borusu ve 1 fan daha olmasına rağmen, sıcaklık farkı sadece 2-3 derece. Ekstra fan takmanın etkisi olmayacak, ayrıca fazladan gürültü yaratacak. Yine de takmak isterseniz, aşağıdaki fanı...
  2. Racoonq

R5 9600x, rx7700xt mi r5 7500f, 4060ti 16gb mi ?

9600x 7700xt hem işlemci hemde ekran kartı olarak daha iyi
  3. Racoonq

Nier: Automata Oyununda Gamepad Çalışmıyor

Önceden gayet çalışıyordu bi anda çalışmamaya başladı xbox uygulamasından oynuyorum windows 10 ne yapsam çalışmadı oyunu silip yükledim xbox360ce yükledim türkçe yama kaldırıp denedim driver güncelledim olmuyor farklı çözümü var mı gamepad : 8BitDo Ultimate C 2.4G
  4. Racoonq

RTX 4070 rdr2 1440p 55-60FPS alıyorum

hayır sistemi aynı olanlara baktığımda bile 75-80 fps alıyor ve dlss kapalı arkadaş hem dlss açık hemde 55-60 alıyor gariplik var anlamadım
  5. Racoonq

RTX 4070 rdr2 1440p 55-60FPS alıyorum

normalden 15-20 fps az alıyorsun videoyu 9:35den başlatıp bak ayarların aynıysa bios veya denetim masası gibi ayarlarından güç tasarufu vs açık olabilir
  6. Racoonq

Rdr2 Modlar Çalışmıyor

.asi olan dosyaları direkt oyunun kurulu olduğu yere .ymt olanları ise lml dosyasının içine attım ama modlar çalışmıyor not : mod manager kurulu
  7. Racoonq

❌İndirim Bitti! Skyrim 50tl (microsoft store)

diyelimki oyunu sevdim ve modlamak istiyorum birdaha aynı oyunu farklı platformdan almak zorundayım ben epic veya steam indirimi bekleyeceğim oyunu çok bilmiyorum ama bi kaç kere gördüm hoşuma gitti alanlara hayırlı olsun
  8. Racoonq

söylemeye çalıştığım xbox oyunlarına mod yüklenmiyor diye biliyorum yüklenebiliyor mu
  9. Racoonq

mod yüklenebiliyor mu
  10. Racoonq

Ronnie Coleman gibi olmak için hangi programı uygulamalıyım?

1.5 yıl gibi bir süre spor yaptım split, full body, farklı bir ppl programı denedim güç ve kas kazanımı olarak en çok işe yarayan bu programdı attığım 2 videoyu sonuna kadar izlesen yeterli
  11. Racoonq

7 days to die en ucuz nereden alınabilir

teşekkürler
  12. Racoonq

tamam sen güvenilir crack bul indir ben uğraşamam şimdiye kadarda gow1 harici crack indirmedim onunda başka alternatifi yok diye indirmiştim sana kolay gelsin
  13. Racoonq

İşlemcisi yananı biliyorum ve onları geçtim crack %100 güvenlidir diyen benim gözümde asıl cahildir nasıl böyle bir güvenilirlik sağlayıp kefil oluyorsun babanın malı mı bu 60 dolarlık oyunu durduk yere bedava versin ? 1721951302 350 liraya buldum hemde okumanı geliştirmeni tavsiye ediyorum 7...
  14. Racoonq

bilgilerimi ve ekran kartımı seviyorum siz indirebilirsiniz 1721944846 bunu biliyorum game preview olayını çözemedim ondan steamden bakıyorum
  15. Racoonq

en ucuz site hangisi steam hesapları hariç
  16. Racoonq

Yardım 1900 TL mouse önerisi

G305 kullanıyorum ağır olduğu için değişeceğimkablosuz ve hafif olması önemli tutuş stilim claw ve fingertip oyundan oyuna değişiyor. Düşündüğüm fareler: https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043695809...
  17. Racoonq

E-Yooso Z11 hangi renk keycaps güzel olur

https://www.trendyol.com/e-yooso/z-11-mini-60-mekanik-gaming-mini-red-switch-klavye-siyah-gri-turuncu-tuslar-p-774603254?boutiqueId=61&merchantId=866948 buradan aldım yay sesi dışında memnunum 4 tuşta falan yay sesi vardı yanında 2 adet yedek switch geliyor onlar ile değiştirdim birde rgb değil...
  18. Racoonq

E-Yooso Z11 hangi renk keycaps güzel olur

Mouse ve kulaklık beyaz olduğu için gri siyah biraz garip duruyor sizce keycapsleride beyaz mı almayılıyım yoksa böyle güzel mi ?
  19. Racoonq

Kulaklık Pedi Kumaş - Bez ?

Deri terletebiliyor ama temizlemesi çok kolay kumaş daha az terletir
  20. Racoonq

3000 TL Masa Önerisi

140x60 masa arıyorum derinlik daha fazlada olabilir problem değil siyah, gri veya beyaz renk olması lazım.
Geri