Arama sonuçları: *

• Users: V33BA
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Yağmurlu Havalarda Bilgisayar Açılmıyor

Sıkıntı benziyor fakat arkadaşa da bir çözüm bulamamışlar. Galiba problem psuda
  2. V

Çoklu priz kullanıyorum denedim değiştirmeyi aynı malesef problem bilgisayar kaynaklı muhtemelen
  3. V

Başka bir cihazda problem olmuyor her şey normal ama gecesinden yağmur yağdıysa o gün boyunca bilgisayar açılmıyor 1704807326 Yine aynı malesef
  4. V

Merhabalar gün içinde yağmur yağdıysa bilgisayarım açılmıyor. Power tuşuna bastığımda güç almıyormuş gibi tepki vermiyor neden olabilir?
  5. V

Çözülemeyen Bilgisayar Problemi

Yok hocam direkt hiç bir parça çalışmıyor. Çalışıyorken parçalarda problem yok ama çalışmamaya başlayınca güç tuşuna bastığımı algılamıyor. Ne kadar bassam da çalışmıyor durumda kalıyor. 1702757485 Üçlü prizim topraklı. Direkt prize taktım bir şey değişmedi galiba psuda problem var haklısınız
  6. V

Kasayı toplayalı çok oldu muhtemelen garantisi bitmiştir. Bitmese bile problemli parçayı tespit edemedim.
  7. V

Selamlar arkadaşlar. Bir süredir bilgisayarımda bir problem var. Tüm kablolar sağlam, içindeki ışıklar sıkıntısız yanıyor fakat açma tuşuna bastığım zaman bilgisayar açılmıyor. Bir hata vermiyor direkt sanki power kablosu takılı değilmiş gibi tepki vermiyor. Power kablosunu çıkartıp 1, 2 gün...
Geri