Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Monitör Önerisi FPS Oyuncusuyum

Sonuç olarak rapid ıps bi panel almaya karar verdim ve bu monitörü efsane cuma indirimi ile 4800 e aldım. Tüm önerileriniz için teşekkürler... https://www.incehesap.com/msi-mag-242f-23-8-200hz-0-5ms-freesync-full-hd-flat-rapid-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-81844/
  2. F

Çözüldü✓ Monitör Önerisi FPS Oyuncusuyum

Bütçem max 6k leptop için ana ekran olarak kullanabileceğim 180hz ve üstü 24 ınch sorunsuz sıkıntısız monitör önerilerinizi bekliyorum pek anlamam monitörden ama fps oyuncusuyum ona göre öneriler gelirse sevinirim teşekkürler şimdiden... (Eğer şuan indirimde iyi bir fırsat var ise bütçeyi çok...
  3. F

Sistemimi Nasıl Geliştirebilirim?

Anakart medelimi bilmiyorum ya dediği parçaları alıp taksam yavaş yavaş güncellesem herhangi bi uyum sorunu yaşar mıyım ? dediğiniz gibi önce rx 480 alıp denesem mesela sonra işdemci vs vs...
  4. F

Onu da düşündüm aslında kasayı satıp üstüne bi 5k daha ben koyup ortalama 10 bin civarına bi sistem öneriniz olur mu ? 1702929450 Anladım hocam tekrardan çok teşekkürler... son olarak direk kasayı 5 bin civarına satabilirsem 5 de ben ekleyip 10k civarına bi öneriniz olur mu hazır 2.el veya ayrı...
  5. F

Çok Teşekkür ederim hocam peki sat dediklerini ortalama ne kadara satabilirim bilgin varmı...
  6. F

@MuratTheFounderOfGariban
  7. F

75 HZ 1080P FULL HD 24 INÇ MONİTÖR EKRAN KARTI: Nvidia Geforce GT730 İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ5-3570 3.4GHZ 16GB RAM 256 GB SSD 500GB + 500GB OLMAK ÜZERE 1TB HARDDİSK 350W POWER SUPPLY Anakart modelimi bilmiyorum ve sistemimi geliştirmek istiyorum bu ufak işlemci değişikliği vs olabilir konu...
Geri