Arama sonuçları: *

• Users: Lefsos
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Yardım Aliexpress İndirim Dönemi

Güzel ürün gibi duruyor da yongada DRAM var mı acaba. O da varsa bu fiyata çok iyi duruyor.
  2. L

Hava Soğutucu İçin 120mm Fan Önerisi

Şu an Intel i7-12700KF işlemcimin üstünde Deepcool AK620 hava soğutucu kullanıyorum. Kendi üzerindeki fanlar soğutma bakımından fena değil ama ses konusunda beni rahatsız ediyor. Bazı devirlerde uğultu sesi yapıyor. Bu sebeple yeni bir fan almak istiyorum. Aklımda Arctic P12 Max almak var ama bu...
  3. L

NVIDIA Yeni Uygulamaya Geçti ( Denetim Masası )

Ben kurdum, GeForce Experience silindi ve yerine yeni programram geldi. Şimdi baktığımda hem yeni program hem de Nvidia Control Panel var. Yani öncekinden pek farkı olmadı. Sadece GeForce Experience gitti ve yerine bu geldi. Ben hepsi gider ve tek program kalır sanmıştım.
  4. L

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

300 TL bütçe ile TKL klavyem için PBT keycaps arıyorum. Yurtiçi olarak nereden satın alabilirim?
  5. L

PBT Keycaps Önerisi - 300 TL

Red Square Keyrox TKL Classic klavyem için PBT keycaps almak istiyorum ama ülke içinde uygun fiyatlı bir alternatif bulamadım. Amazon'da var ama o da yurtdışından geleceği için 1-1.5 hafta gelmesi sürecek. Bana siyah, gri veya beyaz renk pudding olmayan bir keycaps önerir misiniz?
  6. L

1000-1250 TL Klavye Önerisi

Yakın zamanda klavye alma gibi bir planım var ama ne kadar bakarsam bakayım almak istediğim tarzda bir şey bulamadım. Klavyede aradığım şeyler şunlar : - TKL ya da benzer tuş sayısında olmalı. Mini tarzda veya tam boy klavye aramıyorum. - Mavi switch dışında her şey olabilir. Çok sesli olması...
Geri