Arama sonuçları: *

1. D

Babama kredi çektirip laptop aldıracağım ACERNİTRO16 RTX4050 İ513500H iyi midir?

Drama ? Tamam o zaman. Sen de babana söyle senin için 30 bin lira kredi çeksin. Zaten çekmek zorunda. Sonra geri kalanını umursama al bilgisayarı oyna oyununu. Hatta oyunu da babanın karttan çektir. Güncel oyun olsun ama. 2000 de oradan. Zaten baban da memnun durumdan. Öder işi ne, değil mi...
  2. D

Babama kredi çektirip laptop aldıracağım ACERNİTRO16 RTX4050 İ513500H iyi midir?

Hayatında daha önce hiç taksit ödedin mi merak ediyorum. Hele ki bankadan çekilen kredi taksiti. 12 ay sana kolay geliyor ama her ay banka hesabını açıp ödeyen kişi için kâbus. Senin için bilgisayar alınca her şey bitecek. Ama onun için boynuna atılan zincir.
  3. D

Bir laptop için babana kredi çektirmen... Onu yerine bir işe girsen, 1-1 buçuk ay çalışıp rahatlıkla istediğini alırsın. Zaten fiyatlar düşüyor. Neyse tercih senin. Öncelikle babana alacağın laptopun vatan veya teknosanın şubesinden geleceğini söyle. Kısacası mağazadan gelecek de...
  4. D

sadece 3.5 dolara 2 kat fps elde etmek mümkün mü? (MÜMKÜN!)

Benim laptop dahili grafik grafik işlemcili. Yani ekran kartı yok. Onun yerine işlemciye karta takılı. Bu program işe yarar mı
  5. D

Alan Wake Remastered (Epic Games)

Ben geçen sene Eylül de 16 tl ye remastered almıştım. Zam mı gelmiş?
  6. D

Her oyuncunun oynaması gereken oyunlar

Liste biraz daha uzatilip daha iyi bir şey çıkabilirdi. Böyle sadece basit bir şey olmuş. Yani Detroit, tomb raider, Witcher, mafia, resident evil serisi gibi bir sürü oyun eksik
  7. D

🔥İndirim Microsoft Xbox Oyun Kolu 2.135₺🔥Yeşil❤️

Yani birkaç ay önce xbox kolları 1500-1800 falandı. Gerçi yılların f710 u bile 1100-1500 arası oldu. Üzücü
  8. D

❌İndirim Bitti! Epic Games sepetim nasıl

Güzel sepet. Bence alınır. Stalker da serinin hatrına gider. Detroit in zam yememesine şaşırdım doğrusu geçen yıldan beri bu fiyatta
  9. D

🔥İndirim Ubisoft Tüm oyunlarda %85 e varan indirim 🔥🔥

Sadece 1 ay önce Voidu üzerinden kaldırılmadan önce çoğu Ubisoft oyunu 10-60 tl ydi. Mesela AC Valhalla 67 tl ydi dlc lerle yani deluxe paketi vs 115 tl civarındaydı. Bu fiyatlar yine ucuz ama başka sitelerden daha ucuz fiyatlara key bulunabilir belki. Gerçi bu indirim olmadığı geçerli bir...
  10. D

PlayStation 3 8000 TL'ye almak

Arkadaşına şöyle tavsiye verebilirsin. Üzerine 2-3 bin koyup Xbox Series s alabilir veya 2. El PS4 alabilir
  11. D

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

Hocam, benim yorumlardan anladığım kadarıyla sorun o kadar derin değilmiş de çaresizlik seni bu kadar derine itmiş. İnşallah yakın zamanda çözersin
  12. D

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

Kasa değişince tam olarak ne değişmiş olacak Sen konuş, kartlarını geri al olmadı satarsın Takas yaptığın kartlar karşılığında verilen den daha iyi Sorun driver falansa eski sürüm kullansan olmaz mıydı
  13. D

HP Victus Gaming 15-FA1033NT almayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Asus tuf serisi veya acer nitro iyidir Yalnız servisleri de göz anına alırsak asus kadar kötü servisi olan daha görmedim Acer nitro iyidir tabi malzeme kalitesi yani bu dış kapak vs hp kadar iyi değil Hp victus 15 değil de 16 alınır
  14. D

Epic games yılbaşı indiriminde alıncak oyun önerisi.

Satın aldıktan sonra siparişlerime git oradan Aktive et e basacaksın sonra karşına Ubisoft hesabı giriş çıkacak sen giriş yaptıktan sonra oyun zaten birkaç saniye içerisinde aktif olacak
  15. D

Ubisoft oyunu ise Ubisoft connect den. Tabi steam kodu ile alacaksan steam hesabına. Ubisoft connect den yana dert etme. Zaten ister steam den ister epic den al fark etmez. Yine oyun Ubisoft c e bağlanacak. Yani steamden alsan bile oyun Ubisoft c te açılacak. Oyun verileri sadece steam e değil...
  16. D

Güzel sepet birçoğu klasik ve parasını hak eden oyun şahsen battlefront 2 nin 1 den çok farkını göremesem de güncel de iyi oyun. Road 96 ve Sherlock benim sevdiğim oyunlardan hikâyeyi merak ettiriyorlar sana. Hocam çok ismini söyledim ama varsa kafanda Ubisoft oyunu, güvenilir ve ucuz olarak...
  17. D

Valhalla Voidu da 67 tl Sorun yok güvenilir site Ben oradan ac syndicate ve Odyssey almıştım 235 tl ye bir sürü iyi oyun alınır, paran boşa gitmesin Epic den alsan da yine Ubisoft connect a bağlanacak oyun
  18. D

EPİC GAMES TAKSİT VAR MI

Yok yani süre bakımından parasının hakkını verme meselesi bu. Sen şimdi Marvel's Spiderman düz hikaye oynasan 17 saat, ayrıca 3 dlc daha var Ancak Miles Morales maksimum oynasan 5-6 saat. Şimdi vereceğin para da orta da olunca insan uzun vadeli düşünüyor.
  19. D

Epic Games İndirimleri

Gayet iyi duruyor. Yalnız Watch Dogs legion çok sığ ve biraz da ruhsuz bir oyun. Yani bir karaktere odaklanmadığı için hikayeye girmek zor. Bir de deathloop zaten Amazon prime gaming de var. 1 Dakikalığına abonelik alıp sonra oyunu epic kütüphanesine ekledikten sonra aboneliği iptal edip oyunu...
Geri