Arama sonuçları: *

• Users: berkesugar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. berkesugar

120hz monitörde 60hz üstüne çıkamıyorum

kanka link bulabiliyosan atabilir misin rica etsem
  2. berkesugar

120hz monitörde 60hz üstüne çıkamıyorum

Arkadaşlar 120hz dvi ve hdmi çıkışlı bi monitörüm var. Yeni bi pc topladım bu pc de hdmi ve display çıkışları var bundan dolayı şuanlık hdmi ile sadece 60hz alabiliyorum. Elimdeki hdmi ın 240hz e kadar desteği olmasına rağmen.. çünkü monitörüm sadece dvi dan 120hz veriyor hdmi 1 sanırım...
  3. berkesugar

Çözüldü✓ Bu fiyata RTX 4060Ti'lı hangi sistem alınır?

arkadaşlar gaming gen de ki sisteme soğutucu ekleyip yapıştırdım yardımlarınız için çok teşekkürler<3
  4. berkesugar

tamamdır hocam çok sağolun <3 1702995419 hocam o kadar farka değer mi
  5. berkesugar

forumda bakındım 7500f için thermalright peerless assasin 120 se önermişler onu alıcam gibi 1702995079 forumda bakındım 7500f için thermalright peerless assasin 120 se önermişler onu alıcam gibi
  6. berkesugar

tamamdır hocam sağolasın alıyorum o zaman r5 7500f li sistemi 1702993906 peki thermalright assasin x yeter mi 7500f i soğutmaya antalya sıcağında :D
  7. berkesugar

hocam doğrudur da 27k ya zar zor çıktım zaten daha aşabileceğimi sanmıyorum 8gb alınmaz mı hiç bir türlü
  8. berkesugar

hocam ben grafik hastası biri değilim en düşük ayarlarda takılırım zaten 16gb alsam da ama ileride gta 6 da falan 8gb versiyonu vram sıkıntı çıkarır mı en düşük ayarlarda?
  9. berkesugar

bugün cevaplarınıza göre spariş vericem hocam vereceğiniz cevaplara göre bugün sipariş edicem nolur yardım edin
  10. berkesugar

başkan nvidia tabanlı almak istiyorum fanatiklik bende de var :D
  11. berkesugar

Arkadaşlar bütçem 27k ileriye dönük oyun oynamak için pc toplamayı düşünüyorum fakat pek anlamıyorum. Düşündüğüm sistemler bunlar sizce hangisi neden daha mantıklı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..<3...
Geri