Arama sonuçları: *

• Users: HanZee
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Bluetooth Kulaklık Ses Kaydedicide Çalışıyor Ama Aramalarda Çalışmıyor.

Merhaba Arkadaşlar JBL iyi bir kablosuz kulaklığını kullaniyorum ve android bir telefon kullaniyorum ama Kulaklik Takili İken Görüsmelerde sesim karşıya gitmiyor ses kaydedici programında denediğimde sesi gayet güzel kaydediyor sorun nedir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  2. H

Videolarda Ekran Pembe Filtre Oluyor.

Youtube Veya Başka Bir Sitede Video Acınca Pembe Bi Filtre Geliyor Sebebi Nedir Arkadaşlar Oyunlarda Vs Olmuyor Ama Videolarda Var
  3. H

Monitörümde Renkler Fazla Turuncu Yardım.

Merhaba Arkadaşlar lenovo r25i monitör kullanıyorum saatler öncesine kadar bir şey yoktu ama şuan renkler cok sıcak turuncu yoğunluklu sanki tüm renkler bunun sebebi nedir ?
  4. H

Havit H2002P Bu Fiyat Aralığında Nasıl ?

Kulak Üstü Kulaklık Olarak Havit H2002P Önerdiler Arkadaşlar Bütcem O Kulaklığın Fiyatlarında Sizce O Fiyata Bu Kulaklık İyimi Yoksa Daha Iyisi Var mi Varsa Önerir Misiniz ?
  5. H

1000 TL ye Kadar Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar İyi Günler Max 1000 TL'ye kadar kablolu kulaklık önerilerinizi bekliyorum pc icin oyuncu kulaklığı.
  6. H

Çözüldü✓ Anakartım Bluetooth Desteklemiyor.

Bende onu dusunuyordm yorumlari iyiydi baya
  7. H

Anladim teşekkür ederim
  8. H

5.0 ve 5.1 arasinda ne gibi bi fark var fark eder mi
  9. H

Arkadaşlar anakartım bluetooth desteklemiyor bunun için bluetooth usb adaptör mü almam gerekiyor bu sorunumu cözer mi ?
  10. H

4-5 K Arasi Monitör Önerisi

Güzel gercekten 24.5 attigin bana o olabilir 27 güzel ama fiyati biraz fazla gibi bana eksikleromde var onlarida tamamlicam .d ama ilk attigini alabilirim sanirim gayet güzel
  11. H

Tam bilgim olmasada baya iyi sanirim .d peki ayarlanabilir özelligi varmi bilginiz var mı ?
  12. H

Merhaba Arkadaşlar 4-5K Arasi Monitör Önerilerinizi Bekliyorum Pek Anlamam O Yüzden Size Güvenerek Alicam.
  13. H

1000 TL ye Klavye Mouse ?

Evet şimdi gördm teşekkürler sen kullandin mi mouse memnun musun?
  14. H

Klavye sanirim onu alicam evet ama mouse biraz tuzlu benim için 1.5k civari fazla bana güzel mouse ama :)
  15. H

Güzel duruyor araştiricam 1704055861 Teşekkürler 1704055908 Mouse için el yapım pek uygun degil ama klavye güzelmis teşekkürler
  16. H

İkiside hoşuma gitti gercekten güzel secimler beyaz olmalari ayri guzel kasasa beyaz uyumlu olur sanirim bunlar olabilir kaydettim tesekkürler :)
  17. H

Merhaba Arkadaşlar 1000 TL'ye mouse + klavye almak istiyorum ama oluru varmidir önerileriniz nelerdir klavye %65 olursa iyi olur 1100 1200 zorlanabilir sizde öneri varsa açığım.
  18. H

Çözüldü✓ Bu sisteme 1080P mi 2K mı ?

Teşekkür ederim bilgiler için sağolasin. 1703949270 Teşekkürler yardimlariniz için 🙏
  19. H

1703949101 Pekk 27 mi 24 mü sence
  20. H

Şuan için o zaman 1080 alayim daha mantikli olur tesekkurler peki 24 inc mi 27 mi sence 27 alsam görüntüde cok bozukluk olur mu peki ? 1703948983 Yani max 5k da aslinda 1080 icin 2kda tabi arttiricsktm sistem uygun olsaydi
Geri