Arama sonuçları: *

• Users: Azexxes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Azexxes

1300 TL Ryzen 5 5600'ü Sogutucak Kule Tipi Sogutucu Önerisi

İncehesapta şuan 1300 TL'ye düşmüş kacirmayin bence https://www.incehesap.com/segotep-fz6-pro-siyah-2x120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-lga-1851-ve-am5-am4-uyumlu-fiyati-75465/
  2. Azexxes

Monitörüme Kılcal Kesikler Geliyor

Muhtemelen monitör paneli arızalı. İade veya değişim talep edin derim. Benzer sorun benim msi g274qpx modelinde de olmuştu. İncehesap değişim yapmıştı farklı modelle stokta yok diye.
  3. Azexxes

Nays Yerine Uygulama Önerisi

Valla ben enparaya geçtim. Tavsiye ederim.
  4. Azexxes

1300 TL Ryzen 5 5600'ü Sogutucak Kule Tipi Sogutucu Önerisi

1500 TL'ye çıkabilirsen şöyle bir şey alabilirsin https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-segotep-fz6-pro-siyah-argb-fiyati,909158697.html Yoksa da https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-ocypus-delta-a40-ex-digital-argb-fiyati,1320446048.html
  5. Azexxes

Samsung Galaxy Tab A11+ Nasıldır?

Zaten en sonda yazdım dokunmatik algılama konusunda nasıl olur bilmiyorum. Ama konu sahibi işe yaramaz mı demiş ona istinaden dedim
  6. Azexxes

Çalışır neden çalışmasın. Kendi kalemi olan tabletlerde zaten ekstra olarak kamera açma, notlara hızlı girme tarzı özellikleri oluyor. Onun dışında bu linkteki kalemle aynı özelliklere sahip olur. Ama dokunmatik algılama konusunda nasıl olur bilmiyorum.
  7. Azexxes

Claw's Jc12 4gr 12.8w/Mk Termal Macun - 199 TL (Hb Premium ile)

İndirimde gördükçe alıyordum. Geçen de banka puanlarıyla bu işlemci güçlendirme kitini almıştım. Onun yanında da tf7 macun hediye geldi. Daha önce pearless assasin ilk siparişte onun da yanında geldiğinden bunun kalitesini biliyorum. Aşırı para vermeyip iyi bir şey almak istersen tf7 de tercih...
  8. Azexxes

Tf8 öneririm hem uzun ömürlü hem de piyasadaki en yüksek iletkenliğe sahip macun. Thermalgrizzly Kryonaut ile aynı 13.8 m-W/K olması lazım 1783680123 Yaklaşık 50 gün çünkü kasayı değiştirdiğim vakit macunu da değiştirmiştim. Son 25 gündür felan bilgisayar full açıktı. Arada yeniden baslattim...
  9. Azexxes

Şimdi soğutucuyu çıkardım tahmin ettiğim gibi hem taşma yapmış hem de kurumuş. Elimi vurduğumda hiç yakışmıyor veya sünmüyordu. Resmen kupkuru.
  10. Azexxes

Hatta bugün değiştirmeyi düşünüyordum. Tekrar eski tf8 macuna dönecektim. Unutmazsam resimleri eklerim.
  11. Azexxes

Geçen sene aynı fiyata almıştım. Donanım arsivi paylaşmıştı. Çok da iyi bir macun olduğunu söyleyemem. Elimde 5 farklı macun var. Tf8 , tf7 , stc-8, jc-12, mx-4 . Jc-12 sürdükten 1.5 ay sonra sıcaklıkların 7-8 derece arttığını gözlemledim. Tf8 veya tf7 kullanırken hiç böyle bir problem yoktu...
  12. Azexxes

arkadaşın biraz sallamış gibi. kronik sorunu vs. yok gayet güzel tablet fiyatına göre. Bende de a9+ var 4/64luk model olmasına rağmen 2.5 senedir dizi film izlemek için kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. a11+ için de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
  13. Azexxes

Çözüldü✓ Antalyada 11 Bin TL Bütçe ile Alınabilcek En İyi Ekran Kartı Sıfır Yada İkinci El.

ben olsam rx6800 kovalardım o bütçede . 2027 başında fsr4.1 desteği de gelecek güzel tercih olur 16gb vramle birlikte. arc b580den daha güçlü bir kart zaten.
  14. Azexxes

Xbox Live Da Oturumunuzu Açamadık 0x80004005 Sorununu Nasıl Çözelim ?

direk revo uninstaller uygulamasıyla xboxu tamamen kaldırı pyeniden yükleyin .
  15. Azexxes

60000tl Bütçem Var ve 7500f ile 9060xt Sistem Dizdim Nasıl?

Gereksiz pahalı olmuş hazır oem sistemler 50k civarı oluyor 7500f ve 9060xtli. Yarın incehesaptaki gaming gecesine göz at derim. Belki 9070xtli bile yakalayabilirsin 60kya
  16. Azexxes

Am4 Sistem Yükseltme

Daha iyi ama 5600 TL'ye her türlü kingston
  17. Azexxes

Am4 Sistem Yükseltme

https://www.n11.com/urun/kingston-beast-kf556c36bbe-16tr-16-gb-ddr5-5600-mhz-cl36-ram-53906360?magaza=tepeavm şuan bu ramler çok iyi fiyatta 2 tane alıp şansını dene istiyorsan satıcı iptal etmezse ondan sonra diğer parçaları ddr5 alabilirsin
  18. Azexxes

Yardım Masaüstü Sistemime Gelen Takas Teklifi

laptopba ihtiyacın olsa dahi değmez sizdeki her türlü daha iyi sistem. Ben olsam kabul etmezdim.
  19. Azexxes

🔥İndirim Amazonda Birçok Ürün 1 TL

göndermiyor ki zaten
  20. Azexxes

Nays Alternatifi Uygulama

Bu sabah böyle bir mesaj gelince yeni bir uygulama arayışına girdim. Daha öncesinde papara kullanıyordum onda da hesabımı kapattım. Maximum mobil uygulaması para kesiyor diye biliyorum para gönderimlerde vs. Bana eft havale yaparken ücret almayacak bir uygulama lazım. Mümkünse fiziksel kartı...
Geri