Arama sonuçları: *

• Users: kedisevici
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Youtube Kanalımı Değerlendirir misiniz?

Türkiyede çok fazla yapan yok gibi görünüyor zaten kendimi video editleme ve bu tarz konularda geliştirmek amaçlı çekiyorum gençlik hevesi işte :) 1720625408 Teşekkür ederim, herhangi bir öneriniz var mıdır?
  2. K

Youtube Kanalımı Değerlendirir misiniz?

1 ay önce canımın sıkıntısından YouTube kanalı açtım içeriklerimi değerlendirir misiniz? Bu bir ay içerisinde önceki videolarda yapmış olduğum hata ve eksikleri gidermeye çalıştım hala da gidermeye çalışıyorum tavsiyeleriniz benim için önemli lütfen görüşlerinizi belirtin. Link...
  3. K

Kanalımı Eleştirebilir misiniz?

Teşekkürler
  4. K

evet ben de fark ettim o sorunu diğer stoklamış olduğum videolar da düzeltmiş bulunmaktayım.
  5. K

YouTube için 11 gündür video üretiyorum ve bunu boş zamanım olduğunda hem hobi hem de kendimi video kurgulama konusunda geliştirmek için yapıyorum. Kanalın linki: www.youtube.com/channel/UCPeZtIV4QTA51NrcGN4p9ew?sub_confirmation=1 tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum. iyi günler!
  6. K

YouTube kanalım için önerilerinizi bekliyorum.

Format ayarları nasıl olmalı peki? 1718399742 Reshade ayarlarından kaynaklï bazı yerlerde iyi gözüküyor bazï yerlede de böyle diğer stokladığım videolarda düzlettim.
  7. K

YouTube kanalım için önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba kendime hem hobi olarak hem de video editleme konusunda gelişmek için bir YouTube kanalı açtım linki burada; https://youtube.com/@cinematicfuturism Kanalın amacı video oyunlarını gerçekçi veya ultra grafiklerde etkileyici bir şekilde oyanayarak sergilemek için tasarlarndı. Kanal hakkında...
  8. K

Gigabyte Türkiye RMA eknik servis kullanıcı hatası diyot

Şimdi sorun benden kaynaklı olmadığından dolayı konunun peşini bırakmıyorum yoksa parasını veririm sorun değil ama konuda da belirttiğim gibi bunun kasıtlı olarak yapılmasına imkan yok kendileri slottaki yanığa montaj kaynaklı kırık , zorlama ile olmuş diyorlar ekran kartını ters olarak takacak...
  9. K

Gigabyte Türkiye RMA eknik servis kullanıcı hatası diyot

Merhaba. Elimde Gigabyte B550M DS3H anakart var ve PCI-e 16 slotu yandı satın aldığım firmaya garanti için geri gönderdim. Onlar da ilk önce endeks bilişim oradan da RMA teknik servise göndermişler ve RMA teknik servis ise kullanıcı hatası olduğunu söyleyip onarım ücreti çıkarttılar 750 TL. Ben...
Geri