Arama sonuçları: *

• Users: mochoin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Machenike G5 pro 864₺

Gc30 v2 kullandım pek tavsiye etmem. Alırken gc30 almıştım aslında, sağ analog belli bir süre sonra özellikle aşağı ve aşağı capraza çektikten sonra elimi analogdan çekince takılı kalmaya başladı. Bu sebeple garantiye gönderdim garantiden sıfır gc30 v2 geri geldi onu da yaklisik 1 ay...
  2. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥HYPERX DUOCAST 2699 TL🔥🔥

Tabi ki elimden geldiğince cevaplarım.
  3. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥HYPERX DUOCAST 2699 TL🔥🔥

Aynı şekilde bende de cloud 3 var ve kulaklığın genel performansı ve mikrofonu çok iyi gerçekten tavsiye ederim, ayrıca biraz daha chill takılmak için ve uzun süre kulak üstü takmamak için arada truthear x crinacle zero red var onu kullanıyorum. Ben de alsam mı mikrofonu kararsız kaldım.
  4. M

🔥İndirim DeepCool AK620 ZERO DARK İşlemci Soğutucu 2103 TL

2 yılı geçti kullanıyorum Fuma 2 değiştirmeye kıyamıyor insan, bendeki rev.b değil bir de ona rağmen
  5. M

2k için Ekran kartı önerisi

Merhaba arkadaşlar, Şu anki durumda 20700 TL'ye Powercolor Rx 7800 XT Red Devil almak mantıklı mıdır? Bütçem 22k civarı, aslında Nitro+ 7800XT almak istiyorum ama stok yok hiç bir yerde. Sizce beklemeli miyim stok için? Rtx serisine de uçuk fiyatlar yüzünden yönelmek istemiyorum.
  6. M

🔥İndirim Sarı Güç Mavi Güç 45₺🔥🔥

Dün bimden 37.5 TL'ye aldım. O mu ucuz yoksa bu mu pahalı anlayamadım.
  7. M

Bitfenix Cube 360 ARGB sıvı soğutma nasıl sizce?

Pompa sesi ve fan sesi ne durumda peki hocam?
  8. M

Çözüldü✓ 🔥7500f için sıvı soğutucu önerisi🔥

7500f ile LS720 kullanıyorum kasam da CH510, ben alalı iki ay oluyor kasayı. Ben aldığım da 3700 TL idi indirimleri falan beklemek istememiştim o zaman. Şuan için tam bir f/p kasası gerek soğutma gerekse sessizlik olarak. Lakin sıvı soğutma ile alakalı bir sorun yaşadım pompa rgbsi sürekli yanıp...
Geri