Arama sonuçları: *

• Users: Ekmel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Korsan oyun sizce gerçekten günah mı tartışalım

Cevap verdim forum reddetti Yazdıklarımın kısaca özeti olarak şunları söyleyeyim Birincisi benim muhatap olduğun kişiler Müslümanların Müslüman olmayana helal haram zaten önemli değil Ben bir imam olarak Müslümanları muhattap kabul ediyorum ve bu konuyu açan arkadaş da Müslüman olduğunu size...
  2. E

Öncelikle inanmayan birisi için helal midir konusuna siz açıklama yapabilirsiniz ben islami açıdan konuyu ele aldım ve muhatap kabul ettiğim kişiler Müslümanlar,müslüman olmayan adam neden helali haramı sorsun ? İkincisi Kimse oyun oynama mecburiyetinde değil oyun can sıkıntısı için oynanır...
  3. E

yurtdışı iphone vs s23 ultra

Düzenleme gelirse 12 ay kullanılabilir olacak bende s24 ultra almayı düşünüyorum belki de 15pro max alırım (ama sonra kâr için muhtemelen satarım)
  4. E

❌İndirim Bitti! Samsung M34 8549TL (Doğum günü + öğrenci indirimi)

Umarım öyle olmaz zira m34 aldım ve sanırım iade etmem imkansız (iade alırsam haber veririm ama en erken gelecek ayın 15'ini bulur gibi
  5. E

İmamim: evet caiz değildir denilebilir sebebi zorunlu olmadıkça birisinin emek vererek yaptığı şeyi çalmak günah.ve insanın oyun oynamak gibi bir zorunluluğu yok. (Senin için söylemiyorum) uyguna verdilerde biz mi almadık gibi saçma sapan cümleleri artık bırakalım kime göre neye göre uygunun...
  6. E

Özelden nays davet kazancı için telefon numarası atabilir misiniz?

Dostum davet kodunu özelden yaz
  7. E

❌İndirim Bitti! Samsung M34 8549TL (Doğum günü + öğrenci indirimi)

Dostum keşke bir hafta önce haber verseydin şuan m34 ten yazıyorum az önce baktım sanırım a34'te %10 indirimle 9500 altına geliyor hâlâ almamış arkadaşlar varsa bu muhteşem fırsatı kaçırmayın derim
Geri