Arama sonuçları: *

• Users: OnurKy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. OnurKy

Hazır videoyu canlı yayın olarak yayınlamak

Şaka yapıyorum hocam bu arada umarım yanlış anlaşılma olmuyor 😅 Tekrardan çok teşekkürler hocam kendine iyi bak ben edite döneyim. Sonra da OBS olayına bakayım. 👋
  2. OnurKy

Heeee şimdi anladım hocam tamamdır. 😅 Bu arada parçalar yapay zeka mı cover tarzı mı oluyor private değildir umarım?
  3. OnurKy

Hocam yazının yarısını anlamaya benim sosyal medya darağacım yetmedi ama hayırlısı 😄 Ben otostopla gezen ve sohbet manzara fln içeriği üreten prrivate miyim değil miyim bilmeyen bir kimseyim sksksksksk
  4. OnurKy

Hiç sorun değil hocam söyleyeyim dedim zaten 😄 Bende öyle yapıyorum ama yedek kanallar oluyor ya hani "benim 3 tane yedek hesabım var mesela" o açıdan söylemiştim. :) Bu arada sen kanalını paylaşırsan ben o 3 hesaptan takip ederim. Verdiğin bilgiler için teşekkür etmiş olurum. 🫡 Ayrıca 1 videomu...
  5. OnurKy

Ayrıca YouTube Kanalıma da abone olursan çok sevinirim 😅 YouTube Kanalım 1765806366 😄 Kesinlikle
  6. OnurKy

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hocam. Çok anlaşılır anlattın gerçekten görsellerle fln 😄
  7. OnurKy

OBS program değil mi hocam? Bu anlattıklarını herhangi bir cihaz almadan program ile pc'den yapabiliyorum?
  8. OnurKy

Şimdi anladım hocam çok teşekkür ederim. Bu arada telefondan yapabiliyor muyuz ortam aktarımını? Yoksa sadece PC mı?
  9. OnurKy

Teyit etmek için soruyorum hocam. 2. kanalı şekildeki gibi açıp oraya ham videoyu yükleyip daha sonrasında oradan ortam kaynağı kısmından canlı yayın olarak yayınlayabiliyorum değil mi? Bu arada mesajlara geç dönüyorum hocam kusura bakma çünkü edit yapıyorum :)
  10. OnurKy

Son söylediğin kanalda başka kanal açıp upload etmeyi anlamadım hocam o nasıl oluyor? Ayrıca ben hazır videoyu canlı yayına verebilir miyim yani?
  11. OnurKy

Hocam YouTube'da yayınlayınca YouTube'un veri bankasına girmiyor mu video veya canlı yayınlar?
  12. OnurKy

Dostlar iyi sosyaller. Otostop yaparak Türkiye'yi geziyorum ve içerik üretiyorum. Düzenlediğim videolardan sonra 1,5-2 saatlik videolar 30 dk fln düşüyor. Alanlarım dolduğu için ham videoları da silmek durumunda kalıyorum. Ancak o videoları da kaybetmek istemiyorum. YouTube'dan canlı yayın...
  13. OnurKy

YouTube Kanalımı nasıl geliştirebilirim?

😄 Sonra etrafta İbrahim Yılmaz gibi dolanalım. Gerek yok en iyisi doğal olarak gelişmesi.
  14. OnurKy

Instagram'a ağırlık veriyorum zaten hocam ama performans çok yavaş artıyor. İnstagram kadınların etkileşim alabilmesi için daha iyi bir mecra gibi 🙂 Ya da shitpost hesapları vb. 1765135667 Teşekkür ederim tekrardan.
  15. OnurKy

Hocam tavsiyeler için teşekkür ederim. İyi akşamlar görüşürüz 👋 Ayrıca Kanala abone de olursan çok memnun olurum 😄
  16. OnurKy

Şuan çok sık video atıyorum ama izlenmeler beklediğim seviyeye çıkmadı hocam. Uzun videolarda 500 izlenmeyi göremedim. Shorts videolarda da 5 bini göremedim bir türlü 🙂
  17. OnurKy

Anladım hocam geçmiş olsun tekrar. Ama izlenmenin aniden kesilmesi YouTube'da da Instagram'da da oluyor gibi geliyor bana.
  18. OnurKy

Hocam çok geçmiş olsun öncelikle. Hesap çalma olayının çok izlenme ile mi bir alakası oluyor tam anlamadım?
  19. OnurKy

Çok teşekkür ederim hocam.
  20. OnurKy

Tamamdır hocam. Şimdiye kadar verdiğiniz tüm tavsiyeler için tekrardan teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı oldu. Ben artık uyuyacağım çok uykum var 😄 Bu arada tekrar söylemiş olayım mesajımı gören dostlar kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum :) İyi geceler kendinize iyi bakın. 🫡
Geri