Arama sonuçları: *

• Users: altanboz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Amd threadripper neden pahali

amd ryzen threadripper işlemcisinin diğer işlemcilerden farkı nedir? ryzen 9 7950x3d 30k bu threadripper 60k dan basliyo. Ne farkları var?
  2. A

Ram slotlarında arıza

Anakartta ram slotlarinda A bölümü bozuk ama B bölümleri calisiyor ramlerin ikisinide B bölümüne taktım bi sorun cikartirmi fps dususu vs.
  3. A

ramleri yanlış slotlaraa takma

anakartın ram slotlarında dim1 ve dim2 de arıza var. Ramleri dim3 ve dim4 e taktıgımda bilgisayar acılırken uyarı verıyor. Bir sorun teşkil eder mi??
  4. A

dram ve cpu isigi yanip sonuyor

buyuk ihtimalle öyle sanirim stok intel fanı geçmeli. Bastırırken yamuldu heralde. Pazartesi bilgisayarciya goturup islemciyi actircam anakarti degiscek buyuk ihtimalle
  5. A

bilgisayar sabah calisiyordu. aksam üstü termal macun degistirdim hem ekran kartinin hem islemcinin. Ve bilgisayara goruntu gelmiyor. Akliniza gelebilcek herseyi denedim ama olmuyor ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim. islemci: i5 10400f ekran kartı: 1660 super anakart: z490a pro 8x2 16...
  6. A

hocam valla hepsini denedim olmadi teşekkür ederim sizide ugrastirdim artik sabah bakicam sabah ola hayrola
  7. A

jfp1 var hocam cikariymmi
  8. A

ramlerde sorun olamaz sabah calisiyodu sökmemiştim ramleri ışık yandiktan sonra söktüm
  9. A

bilgisayari ilk actigimda dram ve cpu yanip sonuyor sonra dram yanıyor sadece 1704407508 stok sogutucu klipsli
  10. A

denedim olmadi
  11. A

denedim olmadi 1704407158 evet 1704407190 böyle
  12. A

hocam dediklerini harfiylen yaptim sonuç ayni 1704407063 simdi deniyorum
  13. A

sanirim öyle
  14. A

evet 1704406474 evet 1704406503 evet
  15. A

sabah calisiyosu ne zaman kasanin icini acsam bu sorunla karsilasiyorum ramlerle oynuyorum ekran kartiyla oynuyorum duzeliyodu bu sefer duzelmedi.
  16. A

ikiside beyaz
  17. A

dediklerini zaten yaptim olmadi
  18. A

denedim bi ise yaramadi
  19. A

msi z490a anakart 2 tane 8 gb ramim var
  20. A

bilgisayarin islemci ve ekran karti macununu degistirdim acmaya calistigimda goruntu gelmiyor. dram ve cpu isigi yanip sonuyor
Geri