Arama sonuçları: *

• Users: PatIıcan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Abdullah Abinin Özel Sisteminden Cihaz Yaptım

@Abdullah Hacıgül
  2. P

Hepinize çok çok teşekkür ederim :peepokalp:
  3. P

İnşallah bazı proje fikirlerim daha var, hem önerileriniz için hem de tebriğiniz için teşekkür ederim:peepokalp:
  4. P

@Abdullah Hacıgül
  5. P

Teşekkür ederim çok sağolun🫶
  6. P

Teşekkür ederim sağolun :peepokalp:
  7. P

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yazım biraz uzun olacaktır baştan belirteyim. 11. Sınıf meslek lisesi öğrencisi olarak bölümüm hk bir proje istendi ve bende Donanım Arşivi özel sistemden esinlenerekten bir proje ortaya koydum. Yapmış olduğum proje @Abdullah Hacıgül abimin bu videosundan...
  8. P

Sstemim oyun oynarken kapaniuor

boştayken o dereceler biraz fazla oyunu açıp arka plana atın sıcaklıklara bakalım veya rivatuner ile oyundan eşzamanlı takip edin
  9. P

Sstemim oyun oynarken kapaniuor

Afterburner daki sıcaklıkları paylaşır mısınız
  10. P

Masa başı ek iş önerisi

Merhabalar 17 yaşında bir kardeşiniz olarak başlıkta da görmüş olduğunuz üzere okuldan eve gelince zamanımı boş yere öldürmek yerine masa başında bilgisayardan yapabileceğim iş modelleri arıyorum. Şuana dek 4-5 senedir aktif şekilde 2. el elektronik ve araç parçalarının alıp satışını yapıyorum...
  11. P

İş hayatı nasıldır.?

Açıkçası biraz özele girmek durumunda kalırsam ben bugüne dek özellikle ortaokulda kilomdan ötürü çok fazla zorbalık gördüm ve bu beni bir hayli etkiledi. Bunu sizin eskiye okula geri dönmek istemezdim sözünüze ithafen yazdım bende aynı şekilde eskiye asla dönmek istemezdim çok kasvetli ve üzücü...
  12. P

İş hayatı nasıldır.?

Öncelikle zamanını ayırıp deneyiminizi yazmana çok teşekkür ederim. Benim stajımda 3 gün staj 2 gün okul şeklinde olacak asıl biyomedikal cihaz teknolojileri bölümündeyim. Bu zamana kadar yaklaşık 5-6 senedir aktif bilgisayar parçalarıyla ticaret yapıp söküp takıp tamir ediyorum haliyle ilgi...
  13. P

İş hayatı nasıldır.?

Merhabalar ben 17 yaşında meslek lisesinde 3'e giden bir kardeşinizim. Bu seneyle beraber artık okul hayatımı bitiriyorum lise 4 de stajım var oradan iş üni falan şu anlık 2 senelik okuduğum bölüm üzerine üniversite düşünüyorum ama babam ve benim stajımı ayarlayacak şefim benimle aynı kafada...
  14. P

Yeni topladığım bilgisayar bazen açılıyor bazen açılmıyor

Hortlatıuorum ama çözüldü mğ aynı sorun bende de var ve ayriyetten boot ışığı da yanıyor anakartta
  15. P

Anakart BOOT ışığı yanıyor

Merhaba ilk sistemimi topladım ama böyle bit sorunla karşılaştım her şey çalışıyor ama ekrana görüntü gelmedi ve anakartta boot ışığı yandı bşr kaö kez pili çıkarıl yeniden taktım ekran kartını yeniden çıkarıp taktım ama sonuç alamadım sadece pc kapalıyken akşam bir tur işlemci fanını döndürdüm...
  16. P

Masaüstü Pc Ve Laptop Takası

Merhaba elimde Lenovo bir laptop var ideapad 3 ofis laptopu bir takas teklifi geldi Anakart seti Ryzen 5 1600 Stok fan Msi B350 Pro anakart 8+8 Corsair ram sizce bu teklif kafa kafaya mantıklı mı not: 4.5 anakart seti fiyatı 5 benim ilan
  17. P

İphone 14 pro mu 15 mi

120hz farkı 14 pro almana yeter
  18. P

Ne kadar Kazanıyorsun ❓❓

16 yaşındayım kendi çapımda bilgisayar , parça alım satım tamir yapıyorum harçlık maksatlı aylık 5K kadar giriyor cebime
Geri