Arama sonuçları: *

• Users: Hsyn_Sama
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Hsyn_Sama

Underwolt değeri önerir misiniz??

Underwolt yapmayı düşünüyorum. Rtx3060ti ve AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor işlemcisine sahibim. Önerdiğiniz değerler varmı? Veya yapmaya gerek varmı?
  2. Hsyn_Sama

Sebepsiz yere başarım tamamlandı

eyvalllah reis de hesapta birimi var diye şüphelenmedim değil haha
  3. Hsyn_Sama

Sebepsiz yere başarım tamamlandı

Bedrock oynuyorum. Hile vesaire açıldığında başarım birdaha o sunucuda kazanılamıyor biliyorsunuz. Yani hile filan kullanmadım ama birden böyle bir başarım geldi. Daha end e bile gitmemiştim. Bu başarımı nasıl kazandığım hakkında bir fikri olan varmı?
  4. Hsyn_Sama

format attıktan sonra dosyayı geri getirmek mümkünmü?

ücretsiz yolu varmı bunun?
  5. Hsyn_Sama

Yardım Bedrock da Sunucuların Yok Olması

"Windows.old klasörü sadece belirli bir süre boyunca saklanır (genellikle 10 gün) ve eğer çok fazla yer kaplıyorsa sistem tarafından otomatik olarak silinebilir" miş. 10 gün geçmedi ama çok yer mi kaplıyordu acaba
  6. Hsyn_Sama

dünyayı ben oluşturmuştum. minecraft worlds klasörünün içinde hiçbir şey yok, silinen uygulamaları geri getirme programları deneyip geri getirmeyede çalıştım ama maalesef hiçbir sonuç alamadım. yinede verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
  7. Hsyn_Sama

Arkadaşlar pc ye dosyalarımı sakla seçeneğini kullanarak yarım format gibi bir şey attım. Minecraftta(Bedrock) arkadaşımla sunucumuz vardı. Oyunlar vesaire formattan dolayı silindi ama dosyalarım duruyor. Neyse minecrafta tekrar girdiğimde sunucularım kısmı tamamen boştu. Minecraft hesabım var...
  8. Hsyn_Sama

Davinci Resolve kullanıyorum frame rateyi değiştiremiyorum?

agalar DaVinci edit programında frame rate (kare hızı) değişmiyor. sistemim iyi, sorunun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Sizce neden olabilir?
  9. Hsyn_Sama

PC mi satıyorum. Kaça satmalıyım?

tüm parçaların 2. el fiyatlarına bakıp toplam fiyattanmı satmalıyım?
  10. Hsyn_Sama

ne varsa yazdım işte pek anlamıyorum kusura bakmayın
  11. Hsyn_Sama

İşletim Sİstemi ; Windows 10 Pro 64bit Bellek ; 16GB Ram BIOS ; Award Modular BIOS v6.00PG İşlemci ; Intel Core İ7 GPU 950 @3.07GHz (8CPUs), -3.1GHz DirectX Sürümü ; DirectX 12 PC adı ; Deskop I12SOID Ekran Kartı ; Radeon RX570 Series Yaklaşık toplam bellek ;12232 MB Görüntü Belleği ; 4041 MB...
  12. Hsyn_Sama

Ram nereye takılmalı ?

F3e anakartım
  13. Hsyn_Sama

Ram nereye takılmalı ?

Bende 6 tane ram slotu var hangi sırayla takmalım, birde buna ek olarak ramlar farklı gb a sahip, stabilizasyon bozuluyormu?
  14. Hsyn_Sama

Topladığım PC. Dar Boğaz Olurmu?

fiyatına göre iyi mi?
  15. Hsyn_Sama

Topladığım PC. Dar Boğaz Olurmu?

AMD Ryzen 5 5600 İşlemci 4.899TL RTX 3060TI 14.249TL XPG 2x8 GB RAM 1598TL ADETA Legend 850 Lite 1TB OKUMA 5000 YAZMA3200 2,092,59TL Inca ıps 750W Plus Supply 80 Plus 1.993,32TL Rampage 24 inç 165Hz 1 ms 4.749TL TOPLAM TUTAR = 29.581
  16. Hsyn_Sama

20-30k arası Gaming öneri varmı?

İndirim vesaire olursa süper olur. Tavsiye ettiğiniz toplama pc varmı? hazır pc de olur farketmez. F/P arıyorum
  17. Hsyn_Sama

Darboğaz varmı? Hangi monitörü önerirsiniz?

Kasa ve psu için alternatif ne önerirsiniz? video için teşekkürler
  18. Hsyn_Sama

yani 2k monitörmü almalıyım?
  19. Hsyn_Sama

36k dan 29k ya indirim vardı, hazır sistem. Henüz almadım almayı düşünüyorum. Bu arada fiyatına göre değermi? + - yönleriyle anlatırsan çok memnun olurum :}
Geri