Arama sonuçları: *

• Users: Naxlesh
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

🔥İndirim Lenovo Legion 27" 2K 180Hz 0.5ms 🔥6.750 TL

lenovo legion r25f-30 aldım ben 240 hz 0.5 ms 25 inc 5k daha uygun bence
  2. N

Mekanik klavye önerisi

Sarı site
  3. N

Ekran kartı tavsiyeniz

hocam fiyat performans istiyorsanız kesinlikle amd üzerinden gitmenizi öneririm ben amd ryzen 5 5600 rx 6650 xt 16gb ram asus a320m gaming anakart kullanıyorum cs 2 de 240+ fps r6 240+fps gta 5 de 120 140 arası alıyorum birkaç ekran kartı ayarıyla fpsler değişebilir tabi ki oyunları akıcı bir...
  4. N

Ekran kartı tavsiyeniz

işlemci olarak amd r5 5500 veya amd r 5600 burda önbelleği önemli 32 mb alırsan daha iyi olur ekran kartı olarak yine amd den gitmeni öneririm Rx6600 veya rx6650xt önerimdir
  5. N

Mekanik klavye önerisi

öncelikle herkese iyi forumlar. yıllardır çakma mekanik hisli klavyelerden sonra mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum sesi iyi olsun istiyorum blue switch sesi çok hoşuma gidiyor ama ne kadar ses çıkarıyor bilmiyorum bu yüzden red switch mi blue switch mi alsam bilmiyorum bütçe çok abartılmadığı...
  6. N

Mekanik klavye önerisi

öncelikle herkese iyi forumlar. yıllardır çakma mekanik hisli klavyelerden sonra mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum sesi iyi olsun istiyorum blue switch sesi çok hoşuma gidiyor ama ne kadar ses çıkarıyor bilmiyorum bu yüzden red switch mi blue switch mi alsam bilmiyorum bütçe çok abartılmadığı...
  7. N

Kablosuz Kulaklık Önerisi

meler bayanlar güzel su da ter de hemen bozulmayan kablosuz kulaklık önerilerinize açığım hocam iyi forumlar.
  8. N

windows 10 için ürün anahtarı aldım windows 11 e geçsem problem olur mu

destekliyor direkt updatede görünüyor Teşekkür ederim
  9. N

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu sistem darboğaz yaparmı?

%100 darboğaz yapar.
  10. N

windows 10 için ürün anahtarı aldım windows 11 e geçsem problem olur mu

Arkadaşlar windows 10 pro kullanıyorum windows 10 pro için ürün anahtarı aldım ve windows 11 e geçmek istiyorum bir problem olur mu yeniden windows key almak zorunda kalır mıyım?
  11. N

dizel araba Marş Basıyor ama çalışmıyor

kuzenimin dizel citroen c5 otomatik arabası marş basıyor ama çalışmıyor bir çözüm yolu var mıdır veya sorunu neyden kaynaklanıyor olabilir.
  12. N

RTX 4070 ekran kartı için dar boğaz yaşamayacağım işlemci önerisi

ryzen 9 a çıkabiliyorsan kesinlikle ryzen 9 almalısın
  13. N

Bu ekipmanlarla rahatca oyun oynayabilir miyim

çok kötü hocam
  14. N

Twisted Minds monitör alınır mı?

dostum eğer fps oyunu oynayacaksan almanı tavsiye etmiyorum. başka seçeneklere yöenelebilirsin.
  15. N

Bu monitör alınır mı

hocam yorumlarını incele bir problemi yoksa fiyatı gayet makul alınır.
  16. N

240 hz monitör önerisi

evet biraz büyük tabi alışıksan problem olmaz ama profesyonel oyuncular genelde 24 inç tercih ediyolar.
  17. N

5.000 - 6.500 TL bütçe ile RTX 3060 sisteme 240 Hz monitör önerisi

Va panellerde ghosting sorunu olduğunu söylüyorlar ürünün yorumlarını incelemeni tavsiye ederim ghosting sorunu yoksa kesinlikle aoc almanı öneririm.
  18. N

Çözüldü✓ 240 hz monitör almalı mıyım?

Va panel 240 hz monitör sizce nasıl sıkıntı çıkarır mı hocam
  19. N

5400 5500 civarı
  20. N

iyi olur tabi ki
Geri