Arama sonuçları: *

1. Kerim Demirkaynak

X'de topluluk aramasına çizgi film yazınca +18 topluluklar çıkıyor

X'de (eski adıyla twitter) topluluklarda aramaya çizgi film yazınca +18 topluluklar çıkıyor. birkaç arkadaşıma da test ettirdim onlar yazınca da çıktı aynı şeyler. normal arama değil topluluk bölümündeki arama.
  2. Kerim Demirkaynak

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Hayır yapay zeka. İşte kanıtı: https://drive.google.com/file/d/1_2on6N2eTDA8N50LFqExktsfFZ8oSwzq/view?usp=drivesdk
  3. Kerim Demirkaynak

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Kanalın uygulamasının arayüz çevirisi Google Translate ile yapılmış, kanalın fragmanlarının seslendirmesi ise Elevenlabs yapay zekasıyla hazırlanmış. Sitesinin de yarısı İngilizce, yarısı Türkçe ve Arapça. Bugün açılacak dediler ama hâlâ test yayınında. Ne bir iletişim kanalı var, ne de duyuru...
  4. Kerim Demirkaynak

Windows 11 24H2 Nasıl indiririm

Windows sitesinde var.
  5. Kerim Demirkaynak

Ucuz İnternet sağlayıcı önerisi

Ucuz etin yahnisi yenmez.
  6. Kerim Demirkaynak

Technopat ve Techolay toksik üyeleri

Geçen biri antivirüs önerisi istiyordu Norton yazdım diye hepsi birden dislike attılar, neymiş Kaspersky daha iyiymiş falan. Çok toksik insan var buralarda dayanamadım.
  7. Kerim Demirkaynak

Çözüldü✓ korsan win11 sorun çıkarır mı

Korsan kullanma. 20-70 lira arası key satan siteler var, çalışıyorlar. Ya da linux kullanırsın.
  8. Kerim Demirkaynak

Yardım Üreticinin yazdığı RAM kapasitesi ne kadar doğru?

RAM'i 16+4 GB yükseltmek istiyorum, Laptop üreticisinin sitesi MAX 12 GB destekler diyor ama anakart 32 GB destekliyor. Sizce 16 GB taksam çalışır mı? Yabancı forumda aynı modele sahip bir kişi takmış ve çalışıyor diyor. Swift SF314-54
  9. Kerim Demirkaynak

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

10 yıl geçse bile geri geçmezler. Ülkedeki Dolar Kuru yüzünden geçtiler, düzeleceğini de sanmıyorum.
  10. Kerim Demirkaynak

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Yalan oldu valla unutmuştur zaten herkes.
  11. Kerim Demirkaynak

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Ne boş yapmışsınız. Adamlar dalga geçer gibi yılbaşı hediyesi diye çalışmayan iki kod veriyor sonra da günler geçiyor ne açıklama yapıyorlar ne özür diliyorlar. Bizimkiler de hataları görmezden gelip direkt savunma moduna geçiyor yok ucuz oyun veriyor vs diye, aynı ekonomi biraz kötü ama adam...
Geri