Arama sonuçları: *

• Users: BarışKeten
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Intel I9 13900K Oyunlarda 100 derece

Atom Bilişim'e geri gönderdim. Termal Macun yenilendi ve kablolama düzeltildi diyip geri yolladılar. Sıvı soğutma fanının yalpalaması normal dediler. Hala daha yalpalıyor. Yük altında 80 derece üzerine çıkmaz dediler. Dying Light 2'de test ettiğimde sıcaklık hep 90 üzeri. 100 dereceyi gördüm. 90...
  2. B

Evet Atom Bilişim'den aldım 1705923961 Arkadaş Atom Bilişim'den aldı kendine. Bana da tavsiye etti. Ben en son masaüstü kullanalı 20 yıl oldu. O yüzden bilemedim nereden alınır. Arkadaş şiddetle tavsiye edince bende oradan aldım. 1705923982 Sistem montajlı geldi. 1705923997 Evet hocam doğru...
  3. B

Sistem hazırdı parçaları ben seçemedim. Sistem toplamaktan anlamadığım için hazır sistem tercih ettim. Sıvı soğutmayı değiştirmeyi şu anlık yapamayacağım çünkü garantisi devam ediyor. Garantiye yollamaya da korkuyorum sağlam bir yerini de bozarlar diye.
  4. B

Arkadaşlar merhaba, 5-6 ay kadar önce animasyon ve görsel efekt işlerim için hazır bir sistem aldım. Sistemi kullanmaya yeni yeni fırsatım oluyor. Sistemde oyun oynadığım zaman işlemcinin hızlıca 100 dereceye çıktığını gördüm. MSI Afterburner ve Core Temp programları ile ölçtüğümde sıcaklık...
  5. B

Dragos Vortex V-360 Sıvı Soğutma Fanı Yalpalıyor.

Arkadaşlar merhaba. Sistemimi 4-5 ay kadar önce aldım. Dragos Vortex V-360 sıvı soğutmam var. En sağdaki fan bazen çok normal çalışıyor, bazense yukarı aşağı yalpalıyor. Bu yalpalama esnasında ses çıkartıyor. Ellemek de istemiyorum masa üstü bilgisayarlardan anlamıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı...
Geri