Arama sonuçları: *

• Users: webuzmanı
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

🔥İndirim 219,5₺ Claws Cerberus Pixart paw3519 oyuncu mouse

Abi sen ne düşünerek 200 TL lik mouse a karşı 700 TL ye satılan ama sensörü bile belli olmayan mouse önerdin ? 700 TL ye çıkarsak 10 tane kablosuz mouse öneririm burada. Önerdiğin ürünü inceledim ne sensör belli ne MCU. Bu claw ın cerbesus mu ne modelinde en azından sensör pixart , tüm içerik...
  2. W

Merhaba bu ekipmanları aldım sizce iyi mi? fp olarak

2 aydır crossfire modeli , 15 Gündür de mouse pad ve klavyesini kullanıyorum. Fiyatına göre çok iyi ürün , bütçeye göre yorum değişir tabi ama fiyatına göre ben çok memnun kaldım. 11 farklı rgb modu var , malzeme kalitesi fena değil. Pad baya iyi , mouse baya iyi , klavye de RGB severler için...
  3. W

🔥İndirim Claw's Nexus X1 Wide RGB Örgü Kablolu Mouse 309 TL

Senin düşük seviyene inmemeyi seçiyor , kendini oyuncu sanmaya devam etmeni ama bir gün karşılaşırsak aslında ne olduğunu sana öğretmeyi tercih ediyorum. Hülagühülahüahğdğd
  4. W

Sen öyle yap kardeşim , ben aldım memnunum ve kullanmadan sanki çok anlıyor gibi çamur atan insanları görünce cevap verdim. Senin üslubun benden iyi mi ? Bence değil. Kullanmadığın bir ürüne çamur atıyor musun ? Evet. Sen düzgün bir insan mısın ? Bence hayır. İyi akşamlar
  5. W

15k bandında telefon önerisi

Son dönem realme marka çok iyi diyorlar , fiyat bilmiyorum ama araştırmanı öneririm
  6. W

Yardım Razer yetkili servisi istanbulda nerede

Ürün çok iyi ya , bende de var
  7. W

Sen ekonomiden çok iyi anlıyorsun sanırım, tebrik ederim. Şu an 2-3 bin olan teknolojik ürünler 2022 de kaç paraydı bi aç bak istersen. Sadece üfe tüfe oranında artsa 1.450 olur ki daha fazla olduğuna emin olabilirsin. Bahsettiğimiz ürünü ben kasımda 279 a aldım. F/P olarak çok başarılı olduğu...
  8. W

en son 2022 de 400 TL civarındaydı , sonra çıkmadı. Şu an gelse min. 2500 olur. O dönem rampageler 50-60 TL idi
  9. W

Kardeş senin kafan hep mi böyle sonradan mı oldu ? Anlattığın ürünün bugün ki karşılığı 3 bin TL ve bu mouse 2 aydır kullanıyorum bence süper. 1.5 saat boyunca razer viper ile aralıksız oyun oynadım ve elim sıcakken Claws nova ya geçtim net farkı anlamak için. Net söylüyorum fark hissetmedim...
Geri