Arama sonuçları: *

• Users: omerfd22
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

EGEA CROSS 0 araçta çıkan sorunlar

Daha önce ilk 10 K bakımda sorun giderildi sanırım filtre ile değil klimada genel bir sorun var 1729580254 Yani gerçekten midemi bulandırdı hadi klima tamam ama direksiyondan gelen ses inanamazsınız
  2. O

EGEA CROSS 0 araçta çıkan sorunlar

Merhaba arkadaşlar 2023 Şubat ayında egea cross 1.4 fire urban modelini satın aldım ilk 7 8 bin km de sorun yokken o civarlarda klimadan ses gelmeye başladı ilk 10 K bakımda belirttim başta sorun yok dediler video çekince parçasını değiştirdiler sorun düzeldi şuan araç 20 bin km oldu...
  3. O

merhaba kendi pc'm hakkında bilgi almak istiyorum

arkadaşlar merhaba sistemi mi size tek tek yazacagım zamanında youtube femonemi aracılıgıyla sinerji bilgisayardan almıstım fakat ekran kartım agır oyunlarda ekran kapanması yapıyor bu hatayı cok arastırdım ama bulamadım sistemim hakkında iyi mi kötü mü bilgi alabilir miyim cok oyun oynayan...
  4. O

egea 1.4 cross klima motor arızası

160 ı geçmiyor 6. viteste 5 e cekmen lazım oda maks 175 falan gördüm dümdüz yolda resmen rezillik
  5. O

bu motoru yapan mühendisin be ta :DD:D:D: klima acmana gerek yok o kadar kötü bir motor ki asla almayın
  6. O

hocam bize bunu söylemeden satmak yakışmaz yahu vebal olur herahngi bi sorunu yok zaten ısıtması falan cok iyi ama dedigim gibi cok iç gıcıklayıcı bir ses 1704383023 aynen hocam allahtan garanti devam ediyor bakalım yarın bir telif edeceğim değişim için , bu değişim olayı tamamen fabrikanın...
  7. O

ben yine bir şansımı deneyeceğim bencede değiştirmezler ama en nefret ettigim şey ara boyalı olsun umurumda olmaz ama iç aksamla oynamaları heleki servis kötü işçilik yaparsa sonrasında dogacak ugraslar sorunlar beni baya korkutuyor
  8. O

bende öyle düşünüyorum fakat bu fabrika cıkıslı bir sorun oldugu için kendimi biraz enayi gibi hissediyorum sonucta 10 bindeki bir arabanın neden komple ön panelini söktüreyim kaldı ki yarın öbürgün satarken baya problm olur gibi geliyor servisten belge olsa bile
  9. O

arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 ay önce 0 1.4 fire egea cross aldım 2 aydır klimayı acınca soguk havada agustos böcegi misali ince bir ses vardı 10 bin bakıma girdiğinde söyledim fakat bi sorun olmadıgını söylediler , kendim video çektim gönderdim bu sefer kabul ettiler klima motoru değişecek...
Geri