Arama sonuçları: *

1. B

ACİL PC İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

Acil birden fazla sorum olucaktı hepsine yanıt verirseniz çok sevinirim biraz kararsız kaldım 4070 li güzel bir sistem topladım monitorde aldım paranın büyük bir kısmı sisteme gitti elimde son 3000 tl para kaldı evet azs bir para ama üstüne daha fazla çıkamam idarelik bir klavye mouse var eski...
  2. B

PC WİFİ DONGEL LAZIM ACİL

teşekkür ederim hocam
  3. B

burdamısın hocam? 1758999551 bütcem var değermi o kadar fark vermeye hocam sence?
  4. B

farkındayım hocam ama malesef şunda ethernet çekmem mümkün değil ping önemli değil fazla online oyun oynamam bana hikayeli oyunları hızlı indirsin yeter yani en çok satan ve en çok önerilende bu senin önerdiğin fiyatıda iyi tam bir fiyat performans sırf markası için şu ürüne 2 katı vermeye gerek...
  5. B

PC İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERİSİ ACİL

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil BU KONUYU BURAYA AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BANA ANAKART DEĞİŞ YADA KABLO ÇEK DİYORLAR İKİSİNİDE YAPAMAM ŞUANDA LÜTFEN KOPMAYACAK,ÇOK HIZLI,VE KALİTELİ BİR DONGEL ÖNERİN TEŞEKKÜR EDERİM TP-Link...
  6. B

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil BU KONUYU BURAYA AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BANA ANAKART DEĞİŞ YADA KABLO ÇEK DİYORLAR İKİSİNİDE YAPAMAM ŞUANDA LÜTFEN KOPMAYACAK,ÇOK HIZLI,VE KALİTELİ BİR DONGEL ÖNERİN TEŞEKKÜR EDERİM [H3...
  7. B

PC MDE ANAKART GİRİŞİ YOK HANGİ DONGELI ALAYIM

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil BU KONUYU BURAYA AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BANA ANAKART DEĞİŞ YADA KABLO ÇEK DİYORLAR İKİSİNİDE YAPAMAM ŞUANDA LÜTFEN KOPMAYACAK,ÇOK HIZLI,VE KALİTELİ BİR DONGEL ÖNERİN TEŞEKKÜR EDERİM...
  8. B

WİFİ VE DONGEL ÖNERİSİ ACİL

acil yardımcı olabilecek varmı?
  9. B

Pc için gamepad önerisi acil

ya koldan fazla anlamam pc için alıcağım zaten 500 tl lik kolla 5000 tl kol arasında ne kadar fark olabilir ondan emin olamadığım için bütceyi orjinal ucuz birşeymi yada orjinal pahalı birşeymi veyahut çakmaya fazla girmek istemiyorum ama replika birşeymi almak lazım ondan emin değilim tabii ki...
  10. B

anladım teşekkür ederim bütcem yazdığım gibi 4k 5k ama hepsini harcamaya değermi onda emin değilim kol sürekli kullanıcağın bir şey değil sonuçta klavye mouse kullanıyorsun daha çok ama almışken iyi bir şey almakmı lazım işte onda emin değilim 1758905135 teşekkür ederim hocam nasıl...
  11. B

hocam son günlerde bu fatech kollarda çok öneriliyor hangisi alınır sence ve xbox yada ps dan iyi mi? bunlar? 1758904604 link varmı dostum
  12. B

arkadaşlar bu konu milyonlarca kez açıldı biliyorum ama acil bir şey sormam lazım daha önce hiç gamepadim olmadı pes,fifa,wwe,shadow fght vb. oyunlar oynadım sadece internet cafe arkadaşımın kuzenimin evinde vs. yeni çalışıp güzel bir pc aldım ve çocukluktan beri hayalim olan sürekli youtubedan...
  13. B

WİFİ VE DONGEL ÖNERİSİ ACİL

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil...
  14. B

ADOBE PHOTOSHOP MONTAJDA YARDIM

döğru diyorsun dostum ama ben görüntü oluşturamam yada görüntüyü uzatıp benzerini yaratamam ne kadar denersem deneyeyim resimlere bakarsan demek istediğimi anlarsın yaratmak Allaha mahsustur :) 2 ayrı fotoğrafı birleştirme olayına gelirsekte gerçekci durması için çok profosyonel bir editör olman...
  15. B

ADOBE PHOTOSHOP MONTAJDA YARDIM

Acilen hızlı bir şekilde yardıma ihtiyacım var. Videoda görüldüğü gibi Photoshop'ta (Adamı ve arabayı birleştirmek istiyorum. Adamı araba çerçevesine koyduğumda gerçekçi durmuyor. Araba resmini yanlara doğru genişletip adamla birlikte daha gerçekçi bir arka plan oluşturabileceğimi düşündüm...
  16. B

Yd iphone 16 pro max ile 0 kapalı kutu yurt içi 13 yada 14 takas mantıklımı?

arkadaşlar öncelikle merhaba 2 3 ay sonra 16 pro max yurt dışı almayı düşünüyorum tamda benim yeni yılda alıcağım ay nisan mayıs ayına denk gelicek bu gibi aylarda alırsan yılbaşında yeniden açıldığı için kapanmadan kullanabiliyormuşsun 1-1.5 yıl diyorumki yurt dışı 16 pro max alayım yılbaşından...
  17. B

qled monitormu? yoksa ıps 2k 4k monitormu?

grafik tasarımcısı değilim şuanki monitorüm çok eski bir 60hz monitrör noramalde ıpsciyimdir ama Bu olay beni çok korkutuyor şuanki monitorümü değiştirme amacımda hem 60 hz olması hemde gece sıkıntı fazla olmuyorda gündüz oyun oynarken güneş yüzünden ekranı zor görüyorum. MESELA ÖRNEK OLARAK...
  18. B

qled monitormu? yoksa ıps 2k 4k monitormu?

Merhaba bu konu hakkında ne bir video ne bir anket nede bir yardımcı kaynak bulabildim bu konuda bilgili olan birisi varmıdır ondanda emin değilim ama konu şu: QLED Quantum Dot Color ekran teknolojisine sahip VA (240 HZ ÖRNEK OLARAK) bir oyuncu monitorümü? yoksa IPS ekran teknolojisine sahip...
  19. B

anakartımda wifi pci expressi desteği varmı?

ASUS PRİME H610M-K D4 Anakartım var bu anakartta pci exprees wifi dongel desteği varmıdır? yoksa ne yapmam gerekiyor (not:modem burada değil kablo çekemiyorum)
  20. B

wifi ve dongel hakkında yardım

çok teşekkür ederim bu ürünü alırsam pc im bir laptop kadar hız seviyesine ulaşabilirmi yoksa illa kablomu çekmek lazım
Geri