Arama sonuçları: *

• Users: Asklepios2
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Asklepios2

Çözüldü✓ Acer Nitro V 15 ANV15-51 Wifi açılmıyor

Aynısı oldu bende de ama telefondan usb internet paylaşımı yapınca (wifi ağını da paylasabiliyorsun)ethernet ile bağlıymış gibi oluyor sonra cihaz kendi indirmesi gereken her şeyi indirince Wifi kendisi direkt olarak geliyor en azından bende öyle olmuştu
  2. Asklepios2

Hp victus laptop alınır mı?

https://app.hb.biz/aybQ1vXPGR6R Hocam 11.11 de 38k ya kadar düşmüştü kara cumada o fiyat bandına düşerse rakipsiz cihaz
  3. Asklepios2

R7 8845hs mühendislik için nasıldır?

Hocam performans olarak öyle olsa da kullanış açısında 8845hs daha önde ekran görüntüsünun alındığı videoda da aynısını deniyor zaten eğer ki işlemci ağırlıklı bir iş yapmicaksaniz 8845hs daha mantıklı hem daha iyi teknolojiye sahip yüksek pil ömrü sunuyor hemde 14700hx gibi yüksek sıcaklıklar...
  4. Asklepios2

Steelseries arctis nova 1 vs arctis nova 1x

Pc xbox ps telefon tablet 3.5mm Jack girişi olan bütün cihazlarda kullanılıyor hocam.Yukarida arkadaşın dediğin de haklılık payı var kronik vida gevşeme sorunu var, mikrofon olayı da biraz uğraştırıyor diye biliyorum.Bu fiyat bandında Razer dışında çok bir muadili yok cihazin o yüzden iyice...
  5. Asklepios2

Steelseries arctis nova 1 vs arctis nova 1x

X xbox için olduğunu P ise PlayStation için olduğunu gösteriyor düz 1 her platform için uygun anlamına geliyor.Kulakligimi aktif olarak kullanıyorum çok uzun takma fırsatım olmadı ama güzel kulaklık biraz kulağa baskı yapıyor ve 3.5 mm jack ile bağlanıyor kötü özellik olarak bunları sayabilirim...
  6. Asklepios2

60-70 bin TL ye laptop önerisi - Bu 2 laptoptan hangisini önerirsiniz

Hocam dediğim gibi 60k bütçe bile bence lüks ama almak istiyorsaniz hocamin attığı Gamegarj çok iyi eğer markaya da güvenmiyorsanız Hp omenin aynı özelliklere sahip cihazı var işlemci olarak 14700hx performansi vermez ama çok iyi işlemcidir serin çalışır.Dediğim model bu...
  7. Asklepios2

Hocam bende bilgisayar bölümü okuyorum oyun ve yazılım için 8845hs li 4070 aldım daha elime bile ulaşmadi cidden 4070 e bile gerek yoktu ama almışken iyisi olsun dedim aldım 4080 bence biraz lükse kaçar bu durumda hatta 60k bile bence bu ihtiyaçlar için biraz lüks.
  8. Asklepios2

Gamegararji da msi üretiyor biliyor hocam ama msi ve asus diye ısrar etmenizin sebebi nedir acaba?
  9. Asklepios2

Hocam sadece yazılım için kullanicaksa 4080 e çok gerek yok bence
  10. Asklepios2

Hocam 8845hs li 4070 48k tek farkı ekran olan cihaz için 17k fazla vermek mantıklı mi sizce? Arkadaş için ekran çok önemli değilse ekstra fiyat farkı vermesine gerek yok bence.Asus Tuflarda da kronik ısınma sorunu var.
  11. Asklepios2

HP VICTUS 16 İÇİN ÖNERİYE İHTİYACIM VAR

Hocam hangi cihazi aldınız?
  12. Asklepios2

40-50k laptop önerisi

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-16-r1045nt-9j247ea-i7-14700hx-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,586231941.html...
  13. Asklepios2

Bu laptop alınır mı?

Hocam ilk defa 12 taksiti sizden duyuyorum.Bizim Gigabyte 50k olmuş isterseniz şu bilgisayara da bakın...
  14. Asklepios2

Laptop Önerisi (Monster, Asus, Dell)

Hocam arkadan şarj girişi olan cihaz diye filtreleme yapmaniz sizi biraz zorlar bence yandan girişi olan cihaz alma şansınız hiç yok mu?
  15. Asklepios2

Bu laptop alınır mı?

Taksit seçeneklerini N11 de 3 Amazonda 6 diye biliyorum ama hiç bir yerde 9 görmedim
  16. Asklepios2

Bu laptop alınır mı?

Hocam n11 de bitti stok diğer yerlerde var umarım akşama kadar bitmez çünkü büyük ihtimalle akşam alicam bilgisayarı.Hocam şuan tek stok N11 e geldi alicaksanız bakin bence.
  17. Asklepios2

Hocam nasıl bir sorun yasamistiniz?
  18. Asklepios2

Bilgisayar İçin Kaliteli Gamepad Önerisi

Benim bildiğim kadarı ile bir sorun olmuyor hocam isterseniz xbox kolu için ekstra bir dongle alıp daha iyi oynayabiliyordunuz hatta
  19. Asklepios2

Hocam Asus tuf modelleri çok ısınıyor monster ve Dell in de bir farkı yok Dell in oyunun ortasında watt sinirlamasi fps droplari ve aşırı ağır olması gibi sıkıntıları var.Monster cihazlarin da fiyatları gerçekten yüksek bence ve malzeme kalitesi kötü ısınmasını zaten herkes biliyor...
  20. Asklepios2

Bilgisayar İçin Kaliteli Gamepad Önerisi

Fiyat sıkıntınız yoksa Xbox ve PlayStationin orjinal gamepadlari en iyi tercih olur ama uygun fiyatli bir şey istiyorsaniz Hyperx in gamepadini önerebilirim 1 ay önce 1400 tl ye aldım ve şu anlık memnunum.
Geri