Arama sonuçları: *

• Users: MemoGank
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Iş arıyorum yardımcı olabilirmisiniz(part time)

19 yaşındayım. honda yetkili motosiklet servisinde teknisyenim, akşam7den gece 1-2 ye kadar çalışabileceğim garsonluk mfalık falan tarzı bişey arıyorum kuryeliği düşünmüyorum. yaptım ama ekstra olarak kafamı yoruyor. nerede çalışabilirim sigortasız günlük veya haftalık para alabileceğim biryer...
  2. M

Oyuncu koltuğu hangisi almalıyım

siyah renk alıcam,3 seçenek arasında kaldım. 1. exvega https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/ (visco sünger eklicem +1400) baş yastığına masaj özelliği eklemeli miyim bilmiyorum çoğu zaman bilgisayar başında uyuya kalıyorum uyurum büyük...
  3. M

Çözüldü✓ 5000tl kulaklık önerisi

ben de bunu aldım bugün, bunun karşıtı olarak steelseries in serilerine bakabilirsin veya razer blacksharkın kine bakabilirsin veya hs80 bunlar bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklar diye biliyorum
  4. M

Yardım Wireless kulaklık önerisi

wireless gaming kulaklık max 5k olabilir tipi önemli değil ses ve mikrofon kalitesi verdiğim parayı haketsin?
  5. M

Epic games oyun aldım indiremiyorum?

oyunu aldım fakat üstüne bastığımda yükleme yeri seç diyor fakat hiçbir şekilde seçilmiyor ne yapmam gerekiyor?
  6. M

5000'tl ye kadar monitor önerisi

5000 lira bütcem var monitor almak istiyorum. önerebileceğiniz fiyat performans monitor var mı?
  7. M

RX 6600 Ekran kartı ile hogwarts Legacy FSR 3 Modunu çalıştıramıyorum

ben oyunu açıyorum fakat framegeneration u açamıyorum izin vermiyor 1704543998 sendede aynı ekran kartı var bir şey sorucam şuanda mesela cyberpunk 2077 de mouseyi hareket ettirdiğimde ekran bulanıklaşıyor bıraktığımda düzeliyor pubg oynarkende çok bulanıktı dx11 den dx12 ye alınca düzelmişti...
  8. M

RX 6600 Ekran kartı ile hogwarts Legacy FSR 3 Modunu çalıştıramıyorum

bende demin konu açtım cyberpunk da açmaya çalışıyorum açılmıyor bendede aynı ekran kartı var sorun ne acaba 1704543704 sadece nvdia ekran kartlarındamı oluyo acaba anlamadım
  9. M

dlss3-fsr3 modunu cyberpunk2077 oyununda açamadım?

merhabalar ekran kartım rx6600 ve cyberpunk2077 oyununda fsr3 yani framegeneration u denemek istedim fakat açılmıyor yardımcı olabilir misiniz?
Geri