Arama sonuçları: *

• Users: juvenoiable
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

Bu tarz ürünler fan dönüş hızınıza müdahale eder. Bozulan fan hızı fanı bozar. Bilgisayar sıcak çalışıyorsa ortam ısısı yüksektir, macunu eskimiştir içi tozlanmıştır. Bu tarz ürünler sağlıklı olsaydı bilgisayar üreten firma da üretirdi.
  2. J

🔥İndirim MSI Mag Forge M100a D60 ARGB Fanlı 600 W Micro Atx Oyuncu Kasası 2549tl

kasanın sacı o kadar ince ki kasa fanının titreşiminden bile dalgalanıyor. bu kasa nası msi dersin o derece
  3. J

🔥İndirim Altınyıldız Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Gri Tshirt (Xs-S-M) 161 TL

L beden yıkayınca M-S arası bişeye dönüştü. Siyah asla almayın soğuk suda 400 devirde yıkamama rağmen rengi soldu
  4. J

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

kargoya verildi de sevinmeyin kargodan çevirdiklerini biliyorum zamanında
  5. J

@beko42 paylaşımın için çok teşekkürler
  6. J

iptal ederlerse mert çok kötü yorumlar yapabilir vantilatördeki gibi
  7. J

medimarket arama kısmına kulaklık yazıp düşükten yükseğe sıralayınca bir sürü 199tl ye ürün çıkıyor. Fakat stokta yok hiçbirisi. Muhtemelen bu ürün stoğa yeni girdi barkod okuttular sadece fiyat düzenlemesi yapmadılar.
  8. J

mağazaya bu paraya kulaklık almaya gidersen uçan tekme atma ihtimalleri yüksek. Motor montu falan giy onlarda koruma pedi oluyor.
  9. J

iptal kuponu veriyorlar yine kardasın. Geçenki vantilatöre 750tl altlimitsiz verdiler bedava para
  10. J

🔥İndirim Amazon Prime Üyelere 1000₺'ye %20 İndirim

her üründe mi geçerli anlamadım. Hali hazırda 10bin liralık dün verdiğim siparişim vardı. Prime üyeliği alıp 8 bin tl 'ye alacaksam iptal edip tekrar sipariş vereyim.?
  11. J

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Geçen sene mağazadan 4 bin küsüre aldım bir sorun çıkartmadı gücü hafif düşük sadece. Fiyat yanlış olabilir anlamadım.
  12. J

🔥İndirim Thermaltake H390 Argb Fanlı Atx Oyuncu Kasası 🔥 2000 Tl 🔥

650 w 80+ bronze olanı 4250 kuponla 3950 ye geliyor n11'de. Yani psu 1950'ye geliyor ve thermaltake psu. PSU'lu olanı daha avantajlı.
  13. J

🔥İndirim Baseus Picogo Süper Hızlı 10000mah 45w Laptop Şarj Edebilen Powerbank 999₺

selamlar, öncelikle laptop gibi düşük akım çeken cihazları her powerbank ile şarj edebilirsiniz. Ben pil değişim işi yapıyorum. Baseus marka powerbank önermem. Alacaksanız anker alın içinden sony, lg pilleri çıkıyor. Anker dışında japon kore menşei'li pil kullanan çok az fiyat performans marka...
  14. J

❌İndirim Bitti! Getir Golf Dondurma 0 Tl 🔥🔥🔥🔥🔥

bölgesel sanırım burda yok
  15. J

İ5-12400f - Rtx 5060 Sistem 33.500 Tl Vatan Bilgisayar

tek tek alıp toplasak 35-36 bin tl ediyor. inidirim yok
  16. J

🔥İndirim INTEL ARC B580 10.999 TL

sarı sitede 7k ya verdim geçen ay, fps oyunları arasında değişik değerler veriyor. Hikayeli oyunların bir kısmında fps birden iniyor, çıkıyor. Fps oyuncusu iseniz tavsiye etmem. Ayda bir iki witcher 3 oynuyorum diye almıştım ama sinek misali küçük bir detayı mide bulandırıyor. Amd bile daha...
  17. J

🔥İndirim Asus TUF 27" 0.3Ms 200Hz IPS Monitör 6.550 TL Peşin Fiyatına 6 Taksit

2k al kesinlikle çok fark ediyor. 2k alacaksan da 27'' altını alma ve 31,5'' üstünü de alma ekran pixel oranının optimumu 27'' 2k dır.
  18. J

🔥İndirim Dark Guardian Pro Akvaryum Kasa 2.698 TL | Diamond Pro 1.649 TL

Anlaşmalı kargom var Türkiye'nin dört bir yanına mobil bölge(köyler) hariç 20desiyi 275 liraya gönderiyorum. Ben küçücük bir esnafım. 20 desi 1kasa yapar. 1-3 desi arası 95 lira küçük orta kargo poşetleri işte.
  19. J

🔥İndirim Einhell 39 Parça Akülü Vidalama Seti ( Batarya ve Şarj Aleti Dahil ) 🔥 3.699₺

2000 mAh ile çok işlevsiz kalır 4000 koymak gerekli
Geri