Arama sonuçları: *

• Users: Cicikuşs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 4.711 TL

Aslında mesh sayılır ya yanlardaki delikler yetiyor baya havalandırmaya. heybetli bir tower kasa ben 98 kiloyum komik olcak ama üzerine bir keresinde dayanıyor mu diye oturdum esnemedi bile😂 kasanın önü bu şekilde
  2. C

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 4.711 TL

Asus tuf gt501 kasa var bende onu da düşünebilirsiniz ikinci el uygun bulabilirseniz tank gibi kasa.
  3. C

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

çünkü botlar düşmeden havada kapıyor
  4. C

🔥İndirim Philips 5500 Serisi Ep5541/50 22.754 TL

biz çekirdek ayarını orta ayarda bıraktık
  5. C

Asus Tuf 9070xt VRAM Sıcaklığı Yüksek

Termal pad alarak değişebilirsin padleri. işini görür emin ol ama ölçülerini bilmen lazım.
  6. C

Nays Kapanıyor R.I.P

Bu Parolapara da kaldırılmış, içeride bakiye vardı onu nasıl alırım? 500 tl mi ne vardı içeride galiba. Nays'ın gitmesine çok üzüldüm ilk zamanlar yükle kazandan iyi para kazandırmıştı döneme göre. :)
  7. C

MSI Mag Corelıquıd A17 Mlg Edıtıon 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Alınır mı?

Elimde imzamdaki sistem var, Ryzen 7600'ü 120mm dandik bir sıvı soğutma ile soğutabiliyorum ama bunun da görseli çok güzel. Sizce sırf güzel diye almalı mıyım? https://www.n11.com/urun/msi-mag-coreliquid-a17-mlg-edition-360mm-islemci-sivi-sogutucu-azaz3msi0041-118304819?magaza=magic
  8. C

ben 1 yıldır makineye sahibim geçen bir deneyeyim bakayım nasıl diye bastım da baya bir zor yaptı ne hikmetse.
  9. C

3000 serisi bende de var eşimle kullanıyoruz buzlu kahve yapımında makine zorlanıyor sizde de öyle mi?
  10. C

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

konuyu başlatan arkadaş sağolsun botçuları uyandırdı öncedendi dediğin gibi o indirimlerin gerçekten emek sarf edip alınma işi.
  11. C

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

evet musallat ettiler başımıza bir şey alamıyoruz maalesef. :(
  12. C

🔥İndirim Hawk 3 Lü Fan Seti + Kontrolcü 600 TL

Asus Tuf GT501 Kasa var orijinal asus fanları zırıl zırıl ses etmeye başladı kaliteli argb fan önerisi olan var mı bunun haricinde? Yoksa bu bahsedilen fanları alıp kullanabilirim.
  13. C

Dfs Bilgisayar Guvenilirmi Alınır mı?

Güvenilir satıcı alışverişim olmuştu benim de alabilirsin.
  14. C

🔥İndirim Asus Prime Lc 360 Mm Lcd - 5.636 TL

Ben de aynı durumdayım valla, en son ne zaman adamakıllı tozunu aldım hatırlamıyorum sadece dıştan fırçalayıp geçmiştim. Xbox aldım bir süredir onunla vakit geçiriyorum. Evet ben de daha büyük hedeflerin peşindeyim arabayı aldım inşallah sen de alırsın. :) insan büyüyünce sadece oyuncakları ve...
  15. C

🔥İndirim Inno3d Geforce RTX 5080 X3 16gb 64000tl (Vatanbilgisayar)

Suprim 3070Ti ile takılıyoruz hala biz :) Hafiften bir göz kırpmıyor değil karşıdan 5070Ti ve 5080 modelleri ama aldatamam kartımı ama gözüm de kayıyor :D
  16. C

🔥İndirim Prımeday1000 15000/1000

Hiç bir şeyde geçmiyor
  17. C

🔥İndirim Asus Prime Lc 360 Mm Lcd - 5.636 TL

Bir şey diyeyim mi benim de pc ye artık yatırım yapmak keyif vermiyor, önceden büyük bir heyecanla alırdım parçalarımı bilgisayarıma ama artık düşündürüyor ve keyif vermiyor açıkçası bilgisayara para harcamak. Yine hoşuma gitmiyor mu gidiyor ama bilgisayara gömmek ne bileyim garip geliyor artık...
  18. C

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Fiyasko :D
Geri