Arama sonuçları: *

• Users: SwindLer71
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Hangi ekran kartını almalıyım?

Ben söylemeyi unutum benim işlemcim intel pentium e5300 darboğaz yaparmı
  2. S

Almak konusunda eminseniz sorunsuz çalışır diyorsanız ona göre alıcam. Ve birde son soru olarak marka MSI mı alim yoksa fark eder mi?
  3. S

iyi diyon güzel diyonda bu tarz başka bir konuya baktığım zaman pcı express konusunda benimgibi 1.0 olan anakartına 3.0 ekran kartı takınca ekran kartı çalışmamış benim tedirginlliğim o
  4. S

sığsa bile benim anakart PCI-e 1.0 X16 port. ekran kartın istediği 3.0 darboğaz yapar deminden beri araştırıyorum
  5. S

çalıştığımdan pc yi çok kulanmıyorum kulanmadığım içinde biraz pis k.b
  6. S

kasanın üstünde bu yazıyor windows vista home basic OA (EM)-(MEA)casper aga kasa çok eski 16 yılık ucuz bir ekran kartı alıp gitiği yere kadar kulanmayı düşünüyordum sadece
  7. S

samsunluyum param güvende ile kargo yapılıyormuş onu bilmiyordum ve ayrca alsam bile ekran kartı kasama sığarmı ki veya darboğaz yapmazmı
  8. S

2.el 750ti ekran kartını nerden bulurum ? sahibendende yok
  9. S

1050ti vga girişi yok 2cisi bu ekran kartı pcmde darboğaz yapar 1050ti almak isteseydim zaten eski ekran kartların linkelerini koymazdım.bilgilere bakmadan rastgele bir ekran kartı yazmayın
  10. S

sorum dışında herkes farklı bir şey yazıcak herhalde bilgisayar eski olduğu için iyi bir ekran kartı almak istemiyorum.
  11. S

Bilgisayar eski. Anakart adı Foxconn G31mv(-K) PCI-e 1.0 X16 port. Max 300watt veriyormuş güç kaynağı. VGA girişli olması gerek. Ekran kartların eski ve kötü olduğunu biliyorum ona göre yazarsanız iyi olur...
  12. S

mavi ekran problemi alıyorum yardım

Ekran kartın sorun çıkartıyor olabilir. Gücü yetmiyorda olabilir
  13. S

Monitör siyah ekranda kaldı

Kabloyu ana karta takıp bağlamayı deneyin.tabi ekran kartı tamamen sökün belki sorun ekran kartında olabilir
  14. S

İndirdiğim Cs 1.6'yı silemiyorum

ben silemedim her hangi bir şey için o dosya veya uygulamanın adını regedite yazıp tek tek siliyordum. ben böyle yapıyordum daha kolay bi yol varmı bilmiyorum ama böyle deneyebilirsin veya cs 1.6 içindeki silebildin dosyaları silip silemediklerini regedit den silmeye dene
  15. S

Şu tesisatçılığı yapılabikcek bir meslekmi

Bu meslek biraz tercihe bağlı
Geri