Arama sonuçları: *

• Users: ali06ali
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Laptop neden geç açılıyor

Link bulamadım ancak lenevo t580
  2. A

Laptop neden geç açılıyor

Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce laptop aldım 500 gb SSD 16 ram win 10 kurulu 30 saniyede açılıyor muadillerine baktığımda 5 yaş patlasın 10 saniyede açılıyor nedeni nedir
  3. A

Youtube kanalım için şimdi ne yapmalıyım

Hocam futboldan pek anlamıyorum Ama şu kanal gibi videolar yapsam tutarmı https://youtube.com/@DunyaMitleri?si=23AxsGMHHt3Bj2LK
  4. A

Aynı videoları eşzamanlı olarak instagramda atıyorum ama izlenmeler düşük konuğumuz değiştirmeliyim yoksa yeni başladığım içinmi
  5. A

Merhaba arkadaşlar dün youtube kanalımı oluşturdum logo vs. Hazırladım ve 2 adet video yükledim ancak videoların youtube shorts tam ziyade uzun videolar halinde tarih videoları yapmak istiyorum hangi program ve videoları kullanmalıyım Kanal linki...
  6. A

Youtube kanalımın gelişmesi için yapılması gerekenler nelerdir?

Hocam şu videdakinin Türkçe versiyonlarını yapsam olurmu
  7. A

Anladım shorts çekerek başlıycam kanalın logosunu şimdilik idareten yaptım isim konusunda bende aşırı derecede kararsız kaldım öneriniz varmı
  8. A

https://youtube.com/@tarih545?si=g6AvGgdq4lD_R86d
  9. A

Youtube kanalımı nasıl geliştiririm

......
  10. A

Kanalın ismi hakkında iki si arasında kaldım tarihin ışığındamı/sadece tarihmi
  11. A

Arkadaşlar merhaba tarih üzerine bir youtube kanalı açmak istiyorum kanalı oluşturdum youtubedan logo vs. Sini yaptım neler yaparsam daha çok izlenir
  12. A

Arkadaşlar merhaba tarih üzerine bir youtube kanalı açmak istiyorum kanalı oluşturdum youtubedan logo vs. Sini yaptım neler yaparsam daha çok izlenir
  13. A

9.sınıf sözlü kaçtane giriliyor

Merhaba arkadaşlar ben 9.sınıftayım matematik ortalamam 49.5 te kaldı hoca ancak bıtane sözlü girmiş 2 tane girmesi gerekmiyo mu sadece bıtanm giricek yada
Geri