Arama sonuçları: *

• Users: zinggcrs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Sağ pedal titreme sorunu

Hiçbir yerde gevşeme yokmuş zincirin titreyişini gerilişini hissediyorum ben galiba.
  2. Z

Sağ pedal titreme sorunu

Ne kadar sürdü bu değişim süreci?
  3. Z

Sağ pedal titreme sorunu

Yarın götüreceğim çok gergin bir süreç olacak benim için.
  4. Z

Sağ pedal titreme sorunu

Evet sıfır aldım adam kurulumu yaptı kaliteli güzel bir dükkandan almıştık korkmuyor değilim açıkçası.
  5. Z

Sağ pedal titreme sorunu

Dün Force 950 sahibi oldum,dün hiçbir sorun yoktu,fakat bugün 2-5,6 3-7,8 yani 5.vitesten sonra kullanırken sağ pedal hafif titriyor,bunun sebebi ne olabilir? Pedal falan gevşemiş olabilir mi?
  6. Z

10.000 tl bisiklet önerisi

Hocam dandik almayın falan demişler korkutmuyor değil yani.
  7. Z

10.000 tl bisiklet önerisi

10.000 bütçem var şuanlık xc 150 yada mosso wildfire düşünüyorum hangisini almalıyım yada önerebileceğiniz bir model varmı?
  8. Z

Seduna Strande Pro alınır mı?

Alınır mı kullanan varmı?
  9. Z

Öneri Lamzu atlantis vs darmoshark m3

Darmoshark m3 kronik sorunlu lamzu taş gibi mouse görünüşüde çok tatlı.
  10. Z

keycap önerir misiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-this-is-plastic-keycaps-1152321856/detay/
  11. Z

Öneri Lamzu atlantis vs darmoshark m3

Lamzu.
  12. Z

Canva logo tasarımı nasıl baskıya hazır hale getirilebilir

Canvada yapılan logo kıyafetlerin poşetlerin üstüne baskı için hangi dosya formatında olmalı?
  13. Z

Whatgeek gmk67 8 gündür kargolanmıyor

8 Ocakta sipariş verdim sonraki tc mi istemedimleri için ben attım 2-3 gün sürebilir dediler hiç bir güncelleme olmadı pazar günü tc mi istemişlerdi mailden yanıtla olarak tc mi ilettim fakat hala daha bir kargo çıkışı yok moralim çok bozuk çöktüm resmen sizce ne yapmalıyım ne zaman kargoya çıkar?
Geri