Arama sonuçları: *

• Users: Arda çevik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Bufferbloat ayarı ıcın yardım

TPLİNK ARCHER C5V FIBER MODEM sahibiyim ama ufak tekfek gecıkemeler yasıyorum birisi wifi yuklu kullandıgımda sıkıntı yasıyabılıyorum modem arayuzunde bufferbloat yapıcam yer kb olarak yazıyor kac yazmam gerekiyor oralara.
  2. A

Windows 10 ltsc lisans yazısı

Selamlar herkese windows 10 ltsc kurdum ama sag alttaki yazı bır sıkıntı yaratırmı bu yazıyı nasıl kaldırabılırım
  3. A

Kablosuz mouse hakkında

Amd kullanıyorum capslock basılı tuttugum zaman mouse da herhangi bır kıtlenme yada gecıkme hıssetmıyorum
  4. A

Kablosuz mouse hakkında

1712065809 Mousenın altında cıktı tessekur ederım bu mouse sızde kullanıyorsunuz sanırım herhangi bir yazılımı varmı
  5. A

Kablosuz mouse hakkında

Merhaba arkadaslar amazon uzerınden attacker shark x3 mouse satın aldım kutu ıcersınde wireless kullanabılmem ıcın gereklı olan parca cıkmadı amazon urunu ıade edebılırız dıyor ama ben beklemek ıstemedıgımden dolayı bu parcayı herhangı bır yerden alabılırmıyım uyumunu nasıl ogrenebılırım
  6. A

Sanal sunucu için iso dosyası

Merhaba arkadaslar sanal sunucu ıcın iso dosyasına ıhtıyacım var normalde win7 iso dosyası kullanırdım ama kullandıgım zaman hertz ayarını yapamıyorum 1 hertz kalıyor buda pc yı kullandırtmıyor onun ıcın windows 10 iso dosyasına ıhtıyacım var ama gereksiz dosyaların olmaması gerekıyor bunu nasıl...
  7. A

Anakart ve işlemci uyumu

Teşekkürler
  8. A

Anakart ve işlemci uyumu

Aklımdaki soru işareti anakartın resmi sitesinde ryzen 5 5600 de n/a yazması not olarak n/a =not supported yazıyor
  9. A

Anakart ve işlemci uyumu

Kullandığım anakart gigabyte a320m-s2h rev kaç olduğunu bulamadım ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum anakart ve işlemci arasında sıkıntı olurmu ?
Geri